Ağrı’da Özel Harekât Polisi Coşkun Elber Şehit Oldu

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde arazi görev sonrasında uzun namlulu silahını temizlerken silah kazara ateş alması sonucu şehit olan özel harekat polisi Coşkun Elber, memleketi Ankara'nın Elmadağ ilçesinde ebedi yolculuğuna uğurlandı.

Ağrı’da Özel Harekât Polisi Coşkun Elber Şehit Oldu

Şehidin Türk bayrağına sarılı naaşı, Elmadağ'da babaevi önünde helallik alınmasından sonra Sungur Camisi'ne getirildi.

Cenaze namazın ardından şehit Elber'in naaşı, silah arkadaşların omzunda cenaze aracına taşındı. Elber'in cenazesi daha sonra dualarla ve tekbirlerle Elmadağ Merkez Şehitliği'ne defnedildi.

Törene, şehidin ailesi ve yakınların yanı sıra TBMM Başkanvekili Levent Gök, Ankara Valisi Vasip Şahin, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, AK Parti Ankara Milletvekilleri Orhan Yegin ile Zeynep Yıldız, İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Resul Holoğlu, Özel Harekat Başkanı Selami Türker, Ankara İl Emniyet Müdürü Servet Yılmaz, Merkez Komutanı Tuğgeneral Mehmet Kip, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ünsal Bulut, Elmadağ Kaymakamı Turgay Ünsal, Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın, çok sayıda polis ile vatandaşlar katıldı.

Cenaze töreninde aniden fenalaşan şehidin annesi Cemile Elber'e sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi. Şehidin kız kardeşinin ağabeyinin parkasını giyerek yer aldığı cenaze töreninde, baba Adem Elber, şehidin eşi Kübra Elber ve kardeşlerinin ayakta güçlükle durabildiği görüldü.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER