Donald Trump'ın Seçim Ekibi, Seçimler Henüz Bitmedi

Amerika'da başkanlık seçimlerinde kritik eyaletlerde Demokrat aday Biden'ın öne geçmesinden sonra, Trump'ın seçim ekibi, "Seçimler henüz bitmedi."

Donald Trump'ın Seçim Ekibi, Seçimler Henüz Bitmedi

Ülkede 3 Kasım Salı günü geçrekleşen ve neticeleri henüz netleşmeyen başkanlık seçimlerinde, kritik eyaletlerden Georgia ve Pennsylvania'da sayım işlemleri devam ederken Biden'ın öne geçmesinden sonra Trump'ın ekibinden açıklama geldi.

Ekibin açıklamasında, "Seçimler henüz bitmedi. Biden'ın seçimleri kazandığına dair yapılan tahminler, henüz oy sayım işlemi bitmeyen 4 eyalete dayanıyor."

Georgia'da oy sayım işlemlerinde usulsüzlük olduğu ve oyların tekrardan sayılabileceğine söyleyen açıklamada, Pennsylvania'da usulsüzlükler olduğu ve Cumhuriyetçi üyelerin oy sayım işlemlerine gözlemci olarak katılmalarına izin verilmediği belirtildi.

Nevada'da ise yasa dışı kullanılmış birçok oy tespit edildiği savunulduğu açıklamada, Trump'ın Arizona'da kazanacağı belirtildi.

Yapılan Açıklamada, "Biden, Beyaz Saray üzerindeki sahte zaferi için bu eyaletlere güveniyor. Seçim sonuçlandığında, Trump tekrardan başkan olacak."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER