Şehit sayısı 12'ye yükseldi

MSB'den gelen 6 şehit haberinin ardından iki gün içinde hayatını kaybeden asker sayısı 12'ye yükseldi. Şehit yakınları için taziye mesajları gelmeye devam ediyor.

Şehit sayısı 12'ye yükseldi

Milli Savunma Bakanlığı, dün gerçekleştirdiği açıklama ile 6 Türk askerinin şehit olduğunu bildirmişti. Bakanlık bugün gerçekleştirdiği yeni açıklamasında Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 6 Mehmetçiğin daha şehit olduğunu açıkladı. Böylece bölgede toplam şehit sayısı 12'ye yükseldi.

PENÇE-KİLİT HAREKÂTI BÖLGESİNDE ŞEHİT SAYISI 12'YE YÜKSELDİ

Bakanlığın resmi sosyal medya sayfaları aracılığıyla duyurduğu mesajında şu ifadelere yer verildi:

"Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 23 Aralık 2023 tarihinde bir üs bölgemize sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada altı kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, bir kahraman silah arkadaşımız da yaralanmıştır.

Çatışmada ilk belirlemelere göre 13 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Bölgede temas devam etmektedir. Belirlenen hedeflere yönelik ani hava harekâtları da icra edilmektedir. 

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralımıza da acil şifalar dileriz."

Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 23 Aralık 2023 tarihinde bir üs bölgemize sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada altı kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, bir kahraman silah arkadaşımız da yaralanmıştır.

Çatışmada ilk belirlemelere göre 13 terörist etkisiz hale… pic.twitter.com/gl4h1vaK6i

— T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) December 23, 2023
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER