4/C'LİLER İMZA KAMPANYASI BAŞLATTI

4/C’liler, Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN’ın kendilerine verdiği ‘kadro’ sözünü tutması için imza kampanyası başlattılar.

4/C'LİLER İMZA KAMPANYASI BAŞLATTI
 
4/C’liler, Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN’ın kendilerine verdiği ‘kadro’ sözünü tutması için imza kampanyası başlattılar.

Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN’ın genel seçimler öncesi katıldığı bir televizyon programında “Seçim sonrası yapacağımız bir yasal düzenleme ile 4/C ‘lileri kadroya alacağız” şeklindeki açıklaması ile verdiği sözü tutmasını talep eden, 657 sayılı devlet memuru kanununun 4. Maddesinin C fıkrası kapsamında, 4-C'li geçici personel olarak istihdam edilen çalışanlar“ÖZELLEŞTİRME MAĞDURU 4/C’LİLERE KADRO VERİLSİN” sloganıyla ülke genelinde “İmza Kampanyası”  başlattılar.

Kampanya kapsamında toplanan imzalar; "Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk ÇELİK ile Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet GÜNDOĞDU"ya ulaştırılacak.

4/C’li çalışanlar kampanya kapsamında yaptıkları açıklamada aşağıdaki bilgilere yer verildi: “Birçoğumuz KPSS sınavı ile çeşitli kamu kurumlarına kadrolu olarak yerleştiğimiz halde kurumların özelleştirilmesinden dolayı, biz çalışanların hakları kısıtlanarak 4/C statüsüne (geçici personel olarak) yerleştirildik. Yerleştiğimiz kurumlarda herkesle aynı işi yapmamıza rağmen aynı haklara sahip olmamamız ayrımcılığa yol açmaktadır. Bu ayrımcılığı ortadan kaldırmak için, 13 Haziran 2011’de verilen sözlerin tutulması için, adalet için 4/C’lilere kadro verilsin.”
 
Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2013, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
bolat
bolat - 10 yıl Önce

CRETLİ ÖĞRETMENLERE KADRO VERİLSİN İMZA KAMPANYASI https://imzakampanyam.com/ucretli-ogretmenlere-kadro...Ücretli Öğretmeler olarak tüm ülkem insanından İmza Kampanyamıza destek bekliyoruz. Kadrolu meslektaşlarımızın aldığı ücretin 1/3'i kadar ücretle ülkemiz çocuk ve gençlerini modern çağımızın gereği ilim ve irfan ışığıyla taçlandırarak mutlu bir geleceğe hazırlama gayreti içindeyiz. Lütfen duyarsız bize ve mevcut çalışma şartlarımıza duyarsız kalmayınız. Sanal İmza atarak bize destek olunuz

SIRADAKİ HABER