31 Mart'a kadar atış serbest! Erdoğan sözlerini unuttu...

AKP mitinglerine seçmene aba altından "hizmet" sopası gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, söylediği lafları unutup, sanki açıklamaları CHP'liler yapmış gibi hedef gösterdi.

31 Mart'a kadar atış serbest! Erdoğan sözlerini unuttu...

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Recep Tayyip Erdoğan, Tekirdağ Valiliği önündeki Hükümet Caddesi'nde düzenlenen mitinge katıldı.

"Merkezi yönetim ile yerel yönetim dayanışma içinde olmazsa o şehre herhangi bir şey gelmez. Hatay'a geldi mi?" ve "Cumhurbaşkanı'nın eli üzerinde olduğu sürece Zonguldak çok daha iyi yerlere gelecek" gibi açıklamaları tepki çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Tekirdağ mitinginde CHP'yi hedef aldı.

Tepki çeken sözlerini unutan Erdoğan, "Bizde CHP'nin belediye başkanları gibi 'Oy yoksa hizmet de yok' gibi tehdit olmaz" dedi.

ÖZEL: MİLLİ İRADEYE SAYGISIZLIK

Erdoğan'ın Zonguldak ve Hatay'daki sözlerine tepki gösteren CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bugün şunları söyledi:

- Recep Tayyip Erdoğan’ın milli irade üzerinden elini çekmesi lazım. Bu yaptığı iş tamamen milli irade gasbıdır. Milli irade serbestçe oy kullanılabildiği için kutsaldır, Recep Tayyip Erdoğan’a verilince kutsal, verilmeyince mundar olmaz. 

- Nasıl o gücünü sandıktan alıyorsa, bütün belediye başkanları da gücünü sandıktan alır. Nasıl gerçek patron milletse, belediye başkanlarının da ama cumhurbaşkanının da belirleyicisi millettir. Bunun dışında bir ifade milli iradeye saygısızlıktır.

Sözcü Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER