GÖREVDE YÜKSELME SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK ?

Türk Sağlık-Sen eğitimleri ocak ayında tamamlanan görevde yükselme sınavının ne zaman yapılacağının açıklanması için Sağlık Bakanlığı'na başvuru yaptı.

GÖREVDE YÜKSELME SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK ?
Yapılan başvuruda 30.03.2011 tarihinde Bakanlık internet sitesinde yayınlanan "Görevde Yükselme Eğitimi Duyurusu" ile Bakanlığınız personeli için, Memur ve V.H.K.İ. unvanlarında Görevde Yükselme Eğitimi yapılacağı ilan edildiği hatırlatıldı.
 
Başvuruda görevde yükselme eğitimine hak kazanan çalışanların eğitimlerinin Ocak 2012 Tarihinde tamamlanmasına rağmen hala sınav tarihinin açıklanmadığı kaydedildi. Sınava girmeye hak kazanan personelin henüz sınav yapılmadığı için mağdur oldukları ifade edildi.
 
Çalışanların Sınavın bugüne kadar yapılmaması ve buna ilişkin herhangi bir duyurunun yapılmaması nedeniyle, sınavın yapılmayacağı endişesini taşımakta olduğuna dikkat çekildi.
 
Söz konusu nedenlerden dolayı, görevde yükselme eğitimleri sonunda yapılması gereken sınavın ne zaman yapılacağının açıklanması istendi.
Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2012, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
memet hanifi topaloğlu
memet hanifi topaloğlu - 12 yıl Önce

BEKLİYORUZ DÖÖRT GÖZLE......

gökhan dikbaş
gökhan dikbaş - 12 yıl Önce

LÜTFEN ARTIK SESİMİZİ DUYUN VE SINAV NE ZAMAN OLACAK DİYE DÖRT GÖZLE BEKLİYORUZ. 2012'DE MEB GÖREVDE YÜKSELME VARMI VARSADA BARAJ BİZLER İÇİN ÇOK PUAN 70 PUANININ DÜŞÜRÜLMESİNİ İSTİYORUZ TÜM YARDIMCI HİZMETLER SINIFI KADROSUNDA GÖREV YAPAN ARKADAŞLAR İLE İLGİLİLERE DUYURULUR TEŞEKKÜRLER ...

LÜTFİYE ERİK
LÜTFİYE ERİK - 12 yıl Önce

DAİMİ İŞÇİ KADROSUNDAYIM MEMUR KADROSUNA GEÇME İMKANIMIZ VARMI VARSA NASIL OLACAK

SIRADAKİ HABER