Hürriyetçi Eğitim-Sen'den iftar programı

Hürriyetçi Eğitim-Sen Antalya 1 Nolu Şube tarafından Antalya Öğretmenevi’nde düzenlenen iftar programına katılan Genel Başkan Levent Kuruoğlu, sendikanın beş yıl içinde toplu sözleşme masasına yetkili sendika olarak oturacağını belirtti

Hürriyetçi Eğitim-Sen'den iftar programı

Hürriyetçi Eğitim-Sen tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen iftar programına eğitim çalışanları aileleriyle beraber katıldı. Yoğun katılımın yaşandığı iftar programına Hürriyetçi Eğitim-Sen Genel Başkanı Levent Kuruoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri Ali İhsan Hasanpaşaoğlu, Oğuz İduğ, Emrah Gültekin ve Ramazan İrge de katılım gösterdi. Antalya 1 Nolu Şube Başkanı Hilmi Taner, açılış konuşmasında programa katılan Genel Başkan Levent Kuruoğlu nezdinde diğer genel merkez yöneticilerine, şube yönetim kurulu üyelerine, ilçe temsilcilerine ve iftar programına katılan ve katılamayan tüm üyelere teşekkür etti. Taner, Hür-Sen Konfederasyonu çatısı altında birleşen Hür Sağlık-Sen Antalya Temsilcisi Mustafa Gül, Hür Büro-Sen Antalya Temsilcisi Tuğra Ulusoy, Hür Ulaşım-Sen Antalya Temsilcisi Abdullah Erol, Hür Yerel-Sen Antalya Temsilcisi Ceyhun Altay'a da katılımlarından dolayı da teşekkürlerini sundu ve  iftar programlarının ilçeler bazında da devam edeceğini belirtti. Taner, genel merkez yöneticilerinin iftar masalarına ayrı ayrı oturarak, iftarı üyelerle birlikte sohbet ederek açtı ve Antalya'da yapılan sendikal çalışmalar hakkında bilgi verdi. 


 
5 yıl yetkili sendika 

Taner'in ardından söz alan Hürriyetçi Eğitim-Sen Genel Başkanı Levent Kuruoğlu konuşmasında, birlikte iftara katılan genel merkez üyelerini Antalyalı eğitim çalışanlarına tanıttıktan sonra Hürriyetçi Eğitim-Sen'in beş yıl içerisinde toplu sözleşme masasına yetkili sendika olarak oturacağına değindi ve sendikanın talimat alacağı tek mercinin sadece sendika üyeleri olduğunu belirterek, "Tabi olacakları tek lider de Mustafa Kemal Atatürk olacak" şeklinde vurguladı. Ayrıca eğitim iş kolunda meslek örgütü olarak faaliyet gösteren diğer sendikaların yerel seçim öncesinde, Ramazan ayında düzenledikleri faaliyetlerde siyasi konukların boy göstermesine karşın, Hürriyetçi Eğitim-Sen Antalya Şubesi’nin düzenlediği iftar programına sadece sendika üyesi eğitim çalışanlarının katıldığını ve siyasetten uzak bir etkinlik olduğunu ifade etti. Programın sonunda Genel Başkan Levent Kuruoğlu, emekli olan üyelere plaket takdim etti. Program, hatıra fotoğrafları çekilerek sona erdi.  

akdenizmanset.com

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2024, 19:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER