İSMAİL ALTINKAYNAK, NE ZAMAN 28 ŞUBAT KAFALI OLDU?

Eğitim Bir Sen Görevden Alınan Bilecik İl Milli Eğitim Müdürüne Sahip Çıktı,İşte Eğitim-Bir-Sen İstanbul 4 Nolu Şube Başkanı Talat Yavuz'un Sosyal medyada yaptığı açıklama.

İSMAİL ALTINKAYNAK, NE ZAMAN 28 ŞUBAT KAFALI OLDU?
İSMAİL ALTINKAYNAK, NE ZAMAN 28 ŞUBAT KAFALI OLDU?
 
 İnsanlarımızı harcamak neden bu kadar kolay oldu? Bir dönem Eğitim Bir Sen Genel Merkez Yöneticiliğine bile seçilmiş bir insanımız için bizim duyarlılığımızda olan medya, bu başlığı nasıl atar? Hiç mi sormaz hiç mi araştırmazsınız? Yeni Akit, bu kaçıncı oldu? Sözcü Gazetesinin ve Eğitim İş Sendikasının oyununu göremeyen sizler ne yapıyorsunuz Allah aşkına?
 

Bir bürokratı harcamak için küçük bir hatasını kollamak ne kadar insani bir uygulamadır? Aynı filmi Ankara'da da görmüştük. Bu şekilde başörtülü bir müdür atamak, her şeyden önce başörtülü arkadaşlarımzı küçük düşürmek, bizi birbirimizin alternatifi yapmak değil midir? Bakanlıkta bu işleri kim yapıyor Allah aşkına?

İsmail ALTINKAYNAK ve İlhan ERANIL, aynı yöntemle harcanan iki değerli insanımız. Görevden almak için bu tip yöntemlere gerek yoktu aslında. Atadığınız gibi alırdınız, saygı duyardık.

FAZİLET HANIM, BU GÖREVİ KABUL ETME

 

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü İsmail ALTINKAYNAK'IN, Yeni Akit Gazetesi ve Eğitim İş ortak operasyonu ile görevden alınarak yerine ilk başörtülü İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanacağı söylenen Fazilet DURMUŞ'A; "Bu göreve bu şartlar altında gitme, sana da hayır getirmez." diyorum.

İlk Başörtülü İl Milli Eğitim Müdürü Atandı

Talat Yavuz
Eğitim-Bir-Sen 
İstanbul 4 Nolu Şube Başkanı

Kaynak:memurlarinsesi.com

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2016, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER