TÜRKİYE KAMU-SEN'DEN MHP'YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ!

TÜRKİYE KAMU-SEN'DEN MHP'YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ!
  Türkiye Kamu-Sen Çankırı İl temsilcisi Metin MEMİŞ ve beraberindeki heyet 19.02.2013 tarihinde MHP Çankırı İl Başkanlığına atanan Yusuf Naci BAYINDIR’ı makamında ziyaret etti. Yapılan ziyarette İl Başkanına yeni görevinde başarı dilekleri iletildi.
Türkiye Kamu-Sen Çankırı İl temsilcisi Metin MEMİŞ “memurların içinde bulunduğu durum, çalışma hayatı ve Çankırı özelinde yapılan faaliyetlerden,  sıkıntılardan bahsederek ilkeli, kararlı üyelerinin hak ve menfaatlerini korumaya  yönelik çalışmalar yaptıklarını” söyledi. “ Kamu-Sen’e bağlı Şube başkanları, il temsilcileri ve yönetim kurulundaki arkadaşlar ve Kadın kolları ile birlikte şanlı bir mücadele vermekteyiz ”dedi.
Küçülmeden büyüyenlerin sendikası Türkiye Kamu-Sen olarak yeni görevinizden dolayı Şahsınıza, Çankırı’mıza ve ülkemize hayırlara vesile  olmasını dilediler.
MHP İl Başkanı Yusuf Naci BAYINDIR  da ‘’Başkan ve Yönetim Kurulunun bu nazik ziyaretinden dolayı memnuniyetimi ifade etmek istiyorum. Sivil toplum örgütleri başta sendikalar toplumumuzun vazgeçilmez unsurlarıdır. Çankırı Kamu-Sen’in yaptığı çalışmalar ortada. Bu birikimlerini Türkiye Kamu-Sen  olarak, sivil toplum örgütleriyle istişareleri ve bir ekip olarak Çankırı’daki faaliyetlerini çok olumlu buluyorum, bende sizlere iyi çalışmalar diliyorum ‘’dedi.
Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2013, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER