TÜRK EĞİTİM-SEN ÜYELERİNE BİR ŞANS DAHA…

Türk Eğitim – Sen İstanbul Şubelerinin, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesiyle yaptığı, Yüksek Lisans ve Doktora anlaşmasına dayalı olarak ,kayıtlar 21 Eylül 2012 Cuma gününe kadar uzatıldı.

TÜRK EĞİTİM-SEN ÜYELERİNE BİR ŞANS DAHA…

     
Türk  Eğitim-Sen İst.9 Nolu Şube Başkanı Enver Demir yaptığı açıklamada   Küçükçekmece-Halkalıda bulunan İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesiyle, Türk Eğitim-Sen üyelerine özel, Eğitim Yönetimi alanında % 50 indirimli olarak, 4000 TL. ye Tezsiz Yüksek Lisans,4400 TL.ye Tezli Yüksek Lisans ve 12000 TL.ye Doktora  eğitimi anlaşması yapmıştık. Bu anlaşma kapsamında  başvurularını yapan üyelerimiz, 1 Eylül itibarıyla Üniversiteye kayıtlarını yaptırdılar. Ancak; Üniversitelerarası Kurulun almış olduğu,Tezsiz Yüksek Lisansta ALES şartının kaldırılmasından sonra,Üniversite yönetimiyle yapmış olduğumuz değerlendirmeler neticesinde,kayıt tarihinin uzatılmasına karar verilmiştir.Buna göre;Yüksek Lisans ve Doktora yapmak isteyen üyelerimizin 21 Eylül 2012 Cuma Gününe kadar kayıtlarını yaptırmaları şartıyla,anlaşma yaptığımız fiyatlar geçerli olacaktır.Yüksek Lisans ve Doktora yapmak isteyen üyelerimizin,bağlı bulundukları Şube Başkanlığına bilgi vererek,Sabahattin Zaim Üniversitesinin web sayfasından Online başvurularını ve kayıtlarını yaptırmaları gerekir.
      Tezsiz ve Tezli Yüksek Lisans Eğitiminden, Doktoraya geçiş yapılabilmektedir.Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Eğitimleri için ALES şartı devam etmektedir.  

         

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2012, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER