BEYLİKDÜZÜ ÖĞRETMENEVİNE KAVUŞTU !

Beylikdüzü Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Atatürk Öğretmenevi, Eylül ayı içerisinde hizmete açıldı. Donanımlı bir şekilde projelendirilen Öğretmenevi misafir edeceği konuklarını bekliyor.

BEYLİKDÜZÜ ÖĞRETMENEVİNE KAVUŞTU !

Beylikdüzü Belediyesi, Atatürk Öğretmenevi’ni ilçe kazandırarak, öğretmenlere müjdeli haberi verdi. 45 yatak kapasiteli, modern görüntüsüyle dikkat çeken öğretmen evi içerisinde toplantı salonu, yemekhane, sosyal ve kültürel faaliyetlerin gerçekleşebileceği çok amaçlı salon, apart odalar, dinlenme salonu, teras cafe ve restoran bulunuyor. Ayrıca öğretmenevinin bahçe kısmı düğün, nişan, fuar, sergi, kermes, toplu yemek ve benzeri organizasyonlar için ideal bir alan sunuyor.
“Öğretmenlerimizin Memnuniyeti Bizim İçin Ön Planda…”
Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf  Uzun, “İlçeye armağan ettiğimiz Atatürk Öğretmenevi umuyorum ki hayırlara vesile olacak. Öğretmenlerimiz ve diğer misafirlerimiz huzurlu ve keyifli bir ortamda sosyal yaşamlarına devam edebilecekler, onların memnuniyeti bizim için her zaman ön planda olacaktır” şeklinde konuştu.
Atatürk Öğretmenevi Müdürü Özel’den Başkan Uzun’a Teşekkür…
Öğretmenevi Müdürü Adem Özel ise, “Öğretmenevimiz kamusal kimliği ile herkesin huzur ve güven içinde gönül rahatlığıyla kalabileceği, dinlenebileceği kişisel, kültürel ve sosyal etkinliklerden yararlanabileceği bir hizmet yeridir. Binamızın yapımında ve açılmasında yardım ve desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımıza, teşekkür ederim. Öğretmeneevimiz Beylikdüzü ilçesine hayırlı olsun” dedi.


 

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2012, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER