AÖF final sınavı ne zaman, yüz yüze mi yapılacak?

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) final sınavı 20-21 Ocak tarihinde sınav giriş belgesinde yer alan sınav merkezlerinde yapılacak. Geçtiğimiz günlerde AÖF sınav yerleri belli olurken, sınavlar yüz yüze gerçekleştirilecek.

AÖF final sınavı ne zaman, yüz yüze mi yapılacak?

Üniversiteyi dışarıdan okuyan öğrenciler hafta sonu yapılacak olan AÖF sınavı yerini öğrenebilir. AÖF giriş belgesi olmayanları giremeyeceği sınava dair sabah saat 9.30’da, öğleden sonra saat 14.00’da başlıyor.

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SINAVI NE ZAMAN?

AÖF ara sınavı 20-21 Ocak 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ SORGULAMA EKRANI
 

AÖF SINAVLARI SAAT KAÇTA?

Sınavlar sabah saat 9.30’da, öğleden sonra saat 14.00’da başlıyor.

AÖF SINAVI KAÇ DAKİKA SÜRÜYOR?

Öğrencilere, sınava gireceği her ders için 20 soru sorulacak ve 30'ar dakika sınav süresi verilecek.

AÖF SINAV YERLERİ SORGULAMA NASIL YAPILIR?

AÖF sınav yerleri açıklandı. AÖF güz dönemi ara sınavına katılacak öğrenciler sınav giriş yerlerine AÖF’ün resmi internet adresi üzerinden ulaşabilecek. Öncelikle https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresini açın. Daha sonra ‘Öğrenci Girişi’ sekmesi üzerinden T.C. Kimlik numarası ve şifreniz ile sisteme giriş yapın. Açılan pencerede üst sekmelerde ‘Sınav İşlemleri’ kategorisinin altında ‘Sınav Giriş Belgesi’ sekmesine tıklayın. Daha sonra sınav giriş belgesi görüntüle dedikten sonra sağ en üst kısmında yer alan ‘Yazdır’ butonuna tıklayarak ya da klavyede Ctrl+P kısayolu ile çıktı alabilirsiniz.

SÖZCÜ 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER