MEB'DE BÜTÜN GÖREVLENDİRMELER İPTAL.

Milli Eğitim Bakanı Ömer DİNÇER MEB'de görev yapan tüm görevlendirme görevleri iptal etti. Görevlendirme İptalleri öğretmenlerin haricinde tüm memur ve hizmetlileri de kapsayacak şekilde resmi yazı yayımlandı.

MEB'DE BÜTÜN GÖREVLENDİRMELER İPTAL.
 
 
Gönderilen yazıda "01 Temmuz 2012 tarihi itibariyle her derece ve türdeki okul ve kurumlarda geçici görev ( Görevlendirme) ile görev yapan tüm personelin görevlendirmeleri sona erdirilerek kadrolarının bulunduğu eğitim kurumlakrındaki asli görevlerine döndürülmelerinin sağlanması yönünde ilgililere gerekli tebliğin yapılması ..." şeklinde yazı yayımlandı.
Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2012, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali GÜRZAP
Ali GÜRZAP - 12 yıl Önce

Yerinde ve süper bir uygulama olur. Bu görevlendirmelerden hoşnut olanlar kadar olmayanlar da mevcut. Hukuki dayanaktan yoksun, mesnetsiz ve uyduruk onaylarla işlem yapılıyordu. Özellikle de para ile işlem yapılan kurumsal çalışmalar. İşe uygun personel yerine personele iş uydurmacası. Çok güzel olmuş, MEB'de profesyonel yönetime EVET, kabrisli ve ukala (ESKİSİ GİBİ) yönetime HAYIR.Sayın Bakanımızı sonuna kadar destekliyoruz, belki öğretmenleriz bununyalakalık olarakalgılayabilirler ama kendileri, başkalarının yönetimde var oldularını bilmedikleri iöin de NORMAL karşılıyoruz.

Mustafa DEĞER
Mustafa DEĞER - 12 yıl Önce

Sayın Editör! Bu resmi yazının taranmış halini yayınlar mısınız? Teşekkürler.

Argedekile ve Fatih projesindekiler ?
Argedekile ve Fatih projesindekiler ? - 12 yıl Önce

Argedekiler ve Fatif projesidekiler dahil mi?

ERSEL TÜRK
ERSEL TÜRK - 12 yıl Önce

MASABAŞI HABER

SIRADAKİ HABER