ASLANTEPE'DE FENER ALAYI

Fenerbahçe Aslantepe’de Galatasaray’ı Ziegler ve Stoch’un golleri ile 2-1 yenerek şampiyonlukta bende varım dedi.

ASLANTEPE'DE FENER ALAYI
Türk El Clasico'sun da Real Barça maçında olduğu gibi kazanan konuk ekip oldu.  Konuk F.Bahçe 17'de Ziegler'le öne geçti.

Oyunu tek kale maça çeviren Aslan, 68'de Selçuk'un frikiğiyle eşitliği yakaladı. 79'da Stoch, Arena'yı şoke etti

Cim-Bom ilk defa derbi maç kaybetti
Fener yine golü atıp savunmaya çekildi
Volkan, F.Bahçe'yi farktan kurtardı
Hakan Balta sol tarafı otoban gibi kullandı


TERİM: BECERİKSİZ VE ÇOK ŞANSSIZDIK

G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, F.Bahçe mağlubiyetini son vuruşlardaki beceriksizliğe ve şanssızlığa bağladı. Maçın genelinde iyi oynayan, pozisyon üreten ve futbolu güzelleştiren tarafın kendileri olduğunu ifade eden Terim, şöyle konuştu:
'TEK kelimeyle yazık oldu diyorum. Bu mağlubiyet için hiçbir futbolcumu suçlayamam çünkü herkes üzerine düşen görevi yaptı. İkinci yarının ilk 25 dakikalık bölümünde harika oynadık. Neredeyse her dakika pozisyona girdik. Bu maçı kazanması gereken ve hak eden taraf bizdik. Gerçekten çok üzgünüm. Ama şunu da unutmayalım, hala lideriz ve önümüzde 4 maç daha var. Bu farkı yaratan futbolcularım şampiyon olmayı da başaracaktır.'

KOCAMAN: YARIŞI YENİDEN BAŞLATTIK

F.Bahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman dün belki de teknik direktörlük kariyerinin en önemli galibiyetini aldı. Türk Telekom Arena'daki maç sonrası oyuncularını kutlayan Kocaman, basın toplantısında da iddialı mesajlar verdi. G.Saray gibi güçlü bir rakibi devirmenin mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayan başarılı teknik adam, şunları söyledi:

'İKİ takım açısından da sezonun en önemli maçıydı. Kaybetseydik zirvede rakibimizi tek başına bırakacaktık. Maça mükemmel başladık. Ancak golü bulduktan sonra, geriye çekilme hastalığımız nüksetti. Hakemin kritik pozisyonlarda takdir hakkını G.Saray lehine kullanması ve rakibin kaybetmeme hırsı, oyunun yarı alanımıza yığılmasına yol açtı. G.Saray bu süreçte çok önemli pozisyonlar buldu ama kalecimiz Volkan, harika bir oyun çıkararak bizi kurtardı. Bu galibiyetle şampiyonluk yarışını yeniden başlattık.'
Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2012, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER