Meydanlar Benim İçin En Büyük Anket Şu Anda

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı televizyon programında soruları yanıtladı.

Meydanlar Benim İçin En Büyük Anket Şu Anda

Meydanlar benim için en büyük anket şu anda, bu şekilde yola devam ediyorum. En büyük anket 31 Mart. 31 Mart'ta şaşmayacak bir anket var." diyen Erdoğan, anketlerde ciddi manada manipülasyonlar olduğunu belitti.

Burhanettin Kocamaz'ın aday olamaması ile ilgili Erdoğan, "Nihai karar, YSK'nindir. YSK, hangi kararı verirse o nihai hükümdür, onunla da iş bitmiş olur.

Yerelde de bir beka sorunu söz konusudur

Beka sorununu sadece genel seçimlerde değerlendirip ele alamayız." ifadelerini Kullanan Erdoğan, "Yerelde de bir beka sorunu söz konusudur. Bizim şu anda yereldeki beka sorunumuzun neticesi 31 Mart'tır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, HDP Eş Genel Başkanı Temelli'nin sözleri ile ilgili olarak da "Kürdistan'dan bahseden bu adama verilecek bir cevap var; Türkiye'de Kürdistan diye bir bölge var mı? 

Zaten kendisiyle ilgili soruşturma açıldı ve suç duyurusu yapıldı. Ondan sonra diyorlar 'niye böyle oluyor?' Niye böyle olmayacak. Sen nasıl olur da benim ülkemi bölersin.

Bizde tasfiye olmaz, bizde bayrak yarışı olur

Erdoğan, "Bizde tasfiye olmaz, bizde bayrak yarışı olur ve biz bugüne kadar kimseyi tasfiye etmedik.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER