MEB MÜSTEŞARI'NDAN YÖNETİCİ ATAMA AÇIKLAMASI

Müsteşardan Yönetici Atama Açıklaması

MEB MÜSTEŞARI'NDAN YÖNETİCİ ATAMA AÇIKLAMASI
MEB Müsteşarı Yusuf Tekin 14 Temmuz 2013 tarihinde sosyal payşalım sitelerinde şu ifadeleri kullanmıştı: 'Arkadaşlar eğitim kurumları yönetici atama ve yer değiştirme yönetmeliği MEBBİS üzerindeki eleştiri ve öneriler ışığında revize edilerek süreç başlatıldı. DPB’den gelir gelmez Başbakanlığa gönderilecek. Bu tür bürokratik aşamalara göre tahminim 10 gün içinde yayımlanacak ve akabinde de yürürlüğe konacaktır.' bu ifadelerin üzerinden 15 gün geçti ve hala yönetmelik yayımlanmadı.Bunun üzerinde Sayın Tekin bugün yeni bir açıklama daha yaptı

İşte o açıklama;
 
-"Bir de arkadaşlar evet haklısınız yönetici atama yönetmeliği maalesef gerekli bürokratik süreç henüz tamamlanmadı. Biz metni hazırladık, bu konudaki gecikme bizden kaynaklanmıyor ama özür diliyorum. En kısa zamanda yayınlanacak inşallah." 
Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2013, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
alper
alper - 11 yıl Önce

5 ay bitti 6.aya girecez.iller ilana çıkmışken pat diye ilginç bir yönetmelik çıkardınız,aradan aylar geçti yeni yönetmeliği çıkaramadınız.bence hükümet eğitim politikasında bütünüyle sınıfta kalmıştır.iktidarın en çok aksayan ayağı eğitim olmuştur.

SIRADAKİ HABER