CANLI YAYINDA 'MİT GAZETECİLİĞİ' TARTIŞMASI

CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında Milliyet Yazarı Kadri Gürsel ile Star Gazetesi yazarı Fadime Özkan arasında sert tartışma yaşandı.

CANLI YAYINDA 'MİT GAZETECİLİĞİ' TARTIŞMASI
Programda 7 Haziran milletvekili seçimleri için Hakan Fidan'ın adaylığını açıkladıktan sonra 'Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Hakan Fidan'ın adaylığına sıcak bakmıyorum' sözleri tartışıldı.
 
Tartışma sırasında Milliyet Yazarı Kadri Gürsel ile Star Gazetesi yazarı Fadime Özkan arasında bir anda gergin anlar yaşandı.
 
 
Fadime Özkan, Kadri Gürsel'in 'Eskiden Genelkurmay'ın ağzına bakan gazeteciler vardı, şimdi de MİT'in ağzına bakan gazeteciler var' sözlerini kendi üstüne alınca ikili arasında sert tartışma yaşandı.
 
İşte gazeteciler arasında geçen o diyalog:
 
Fadime Özkan: Benim gözlerimin içine bakarak. Ben bir gazeteci olarak MİT'le herhangi bir temasım yok. Nasıl olabilir. Çözüm süreciyle ilgili ben burada siyasi bir analiz yaptım. Burada sıkıntılı bir şey var. MİT'in ağzına bakan gazeteciler var gibisinden
 
Kadri Gürsel: Ama ben hanımefendiyi kastetmemiştim. Kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz. Lüzümsuz bir alınganlık. Yarası olan gocunur.
 
Fadime Özkan: Bu sözünüz rahatsız edici. Ya ama neden ısrarla bana bakarak
 
Kadri Gürsel: Evet. Yarası olan gocunur. Ama ben sizi kastetmedim!
Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2015, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER