İSMAİL KONCUK'A ŞEREF NİŞANI ...

İSMAİL KONCUK'A ŞEREF NİŞANI ...

Emekli Astsubayların kurduğu Türkiye Asker Sendikası genel kurulu gerçekleşti. Sendika tarafından Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk'a “şeref nişanı” takıldı.

 

Sendika Genel Başkanı Ahmet Zengin tarafından Genel Başkan İsmail Koncuk'a şeref nişanı takdim edildi. Törende açıklama yapan Genel Başkan ülkede çalışan her bireyin sendikalı olmaya hakkı olduğunu belirterek, yeni kurulan Türkiye Asker Sendikası'na başarılar diledi.

 

 

Konuşmasında, sendikalaşmanın siyaset olmadığını söyleyen Genel Başkan, çalışanların hak ve menfaatlerinin korunması için sendikalı olmanın ne kadar önemli olduğunu vurguladı.

 

Askeri personele de sendikalı olma hakkının bir gün mutlaka verilmesi gerektiğinin altını çizen Genel Başkan, Konfederasyon olarak, kurumlarını ayırt etmeden tüm çalışanların her türlü sıkıntılarında yanlarında olduklarına ve bundan sonra da olmaya devam edeceklerini belirtti. Asker çalışanların da sendikalı olmaya hakları olduğunu ifade eden Genel Başkan, bunun için verecekleri mücadelede Konfederasyon olarak yanlarında olacaklarını kaydetti.

 

 

Genel Başkan konuşmasının sonunda, kendisine takılan “Şeref Nişanı” için teşekkürlerini sundu.

 

 

Sendika adına konuşan Ahmet Zengin de kendilerine her türlü desteği veren, Genel Başkan İsmail Koncuk'a katkılarından ötürü minnettar olduklarını söyleyerek nişanı Genel Başkan'a takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2015, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER