Avrupa kupaları 3 sezon boyunca TRT'de

UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi maçları 3 sezon boyunca TRT kanalları ve TRT dijital platformu tabii'de yayınlanacak.

Avrupa kupaları 3 sezon boyunca TRT'de

TRT'nin gelecek sezon için yayın ihalesine çıkan Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) dev bir teklif yaptığı iddia edildi.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; TRT, Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’ni kapsayan ‘Canlı yayın’ pakedi için senelik 27 milyon euro + stopaj olmak kaydıyla, toplamda 100 milyon euroluk bir teklif yaptı. Senelik rayiç bedel 15 milyon euro iken, TRT bu rakamın yaklaşık iki katını teklif etti.

Öte yandan Anadolu Ajansı'ndan gelen bilgiye göre; UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi maçları 3 sezon boyunca TRT kanalları ve TRT dijital platformu tabii'de yayınlanacak.

TRT de Anadolu Ajansı'nın haberini doğruladı ve bir açıklama yayınladı. Yapılan açıklamaya göre; Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maçları 3 sezon boyunca TRT kanalları ve TRT dijital platformu tabii'de yayınlanacak. Türk takımlarının maçları ise şifresiz olarak ekrana getirilecek.

Karar Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER