Süper Lig'de Şok Skorlar; Hesaplar Karıştı

Süper Lig'de son maçlara girilirken büyük bir heyecan yaşanıyor.

Süper Lig'de Şok Skorlar; Hesaplar Karıştı

Beşiktaş, 41. hafta maçında Fatih Karagümrük'e sahasında 2-1 yenilmekten kurtulamadı. Siyah Beyazlılar, bu sonucun ardından son haftaya 81 puanla girdi. 

Galatasaray ise Denizlispor'u deplasmanda 4-1 yendi. Sarı Kırmızılılar, Beşiktaş ile puanını eşitledi. 

Süper Lig şampiyonunu belirleyecek maç son hafta belli olacak. 

Beşiktaş son haftaya +44, Galatasaray ise +42 averajla girdi. Son hafta Beşiktaş, Göztepe deplasmanına çıkacak. Galatasaray, son hafta sahasında Yeni Malatyaspor'u konuk edecek. 

Haftaya yenilgiyle tamamlayan Fenerbahçe'nin de şampiyonluk şansı zora girdi. Sarı Lacivertliler'in şampiyon olabilmesi için son haftada Beşiktaş ve Galatasaray'ın yenilip, Fenerbahçe'nin son hafta Kayserispor'u deplasmanda yenmesi gerekiyor. 

***

Beşiktaş, Fatih Karagümrük'e sahasında 2-1 yenilirken; şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj yitirdi. Karşılaşma sonrası iki takım yedek kulübesindeki isimler arasında kavga çıktı. Bazı beşiktaşlı oyuncular ise gözyaşlarını tutamadı. 

***

Galatasaray, Yukatel Denizlispor deplasmanında istediğini aldı. Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin mağlup olduğu gecede rakibini 4-1 yenen sarı-kırmızılılar, zirveye ortak oldu. 

***

Fenerbahçe bu sonucun ardından 79 puanla 3. sıraya geriledi ve Beşiktaş ile Galatasaray'ın arkasına düştü. Sivasspor'a galibiyeti getiren golleri 45+1'de Kayode, 48'de ise Hakan Arslan attı. Fenerbahçe'nin tek sayısı ise 90+3'te Mesut Özil'in asisti ile Cisse'den geldi. 

***

Süper Lig'in 41. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor, deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'u 3-2 yendi.

Aldığı galibiyete rağmen tehlikeli bölgenin üstüne çıkamayan ve ligde son haftayı bay geçecek Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un küme düşmesi kesinleşti. 

***

Süper Lig'in 41. haftasında Gençlerbirliği, sahasında 2-0 geriye düştüğü maçta Göztepe'yi 5-3 yenerek, kümede kalma umudunu son haftaya taşıdı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER