GALATASARAY'A SOĞUK DUŞ !

Trabzonspor'un pilot takımı olan ve organik bağı bulunan PTT 1. takımı 1461 Trabzon'un Galatasaray'ı elemesi, Türkiye Futbol Federasyonu'nu harekete geçirdi

GALATASARAY'A SOĞUK DUŞ !
Perşembe günü İstanbul'da Kasımpaşa ile Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaşacak olan Trabzonspor'un, rakibini eleyerek gruplara kalması ihtimali için TFF çözüm arayışı içerisine girdi.

Trabzonspor ve 1461 Trabzon takımları aynı gruba düşürülmeyecek. 'TFF' yetkilileri eleme karşılaşmalarında bir sakınca olmadığı ancak, iki takımın aynı gruba kesinlikle düşürülmeyeceği görüşünü bildirdiler. Türkiye Futbol Federasyonu, Ankaraspor ve Ankaragücü kulüpleri arasındaki bağ nedeniyle Ankaraspor'u Süper Lig'den düşürmüştü. Bu iki takım arasındaki bağ gibi sorun yaşanabileceği ihtimaline karşı TFF'nin, Trabzonspor ile özel bir protokol imzaladığı ve bu anlaşma ile 1461 Trabzon'un Süper Lig'e çıkarılmayacağı öğrenildi.

1461 Trabzon takımı Süper Lig'e çıkarsa, Trabzonspor Kulübü ile tüm bağlarını kesmek zorunda kalacak. Trabzonspor Kulübü'nün pilot takımı olarak PTT 1. Ligi'nde mücadele eden 1461 Trabzon, şampiyon olsa da hakkından feragat edecek ve yerine bir alt sırada yer alan takım Süper Lig'e çıkacak.

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2012, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER