ADLİ PERSONELİN SORUNLARI BAKANLIĞA BİLDİRİLDİ.

Büro Memur-Sen’in yetkili sendika olarak katıldığı Adalet Bakanlığı Kurum İdari Kurul (KİK) Toplantısında tutanak altına alınan kararların biran önce yerine getirilmesi için bakanlığa gönderdiği yazının cevabı geldi. Bakanlık yazısında kararların ilgili birimlere iletildiğini bildirdi.

ADLİ PERSONELİN SORUNLARI BAKANLIĞA BİLDİRİLDİ.

Büro Memur-Sen, yetkili olduğu Adalet Bakanlığı’nda çalışan personelin mağduriyetlerini gidermek için çalışmalarını sürdürüyor. KİK toplantısına yetkili sendika olarak katılan Büro Memur-Sen, toplantıda personelin sorunlarını ve yapılması gereken konuları gündeme getirdi. Toplantıda acil olarak çözülmesi gereken sorunlar maddeler halinde tutanak altına alındı. KİK toplantısının üzerinden uzun süre geçmesine rağmen tutanak altına alınan maddeler hakkında hiçbir gelişme yaşanmaması üzerine Büro Memur-Sen, bakanlığa yazı göndererek sorunların çözümü için ilgili birimlere gerekli talimatların verilmesini istedi.

Büro Memur-Sen’in gönderdiği yazıya bakanlıktan cevap geldi. Bakanlığın gönderdiği yazıda, “KİK toplantısı sonucunda alınan kararlar, bakanlığımızın ilgili birimlerine iletilerek çalışma başlatılmış olup, 2012 Ekim ayında yapılacak olan KİK toplantısında sendikanız temsilcilerinin katılımı ile değerlendirme yapılacaktır” denildi.

KİK TOPLANTI TUTANAĞINA İÇİN TIKLAYINIZ

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2012, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER