345 Gençlik Merkezimizde EBA Eğitim Seferberliği Başlattık

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yapmış olduğu açıklamada, Kovid-19 ile mücadele kapmasında uzaktan eğitim alan öğrencilere destek olunması noktasında Gençlik Merkezleri üzerinden hummalı bir çalışma gerçekleştirdiklerini söyledi.

345 Gençlik Merkezimizde EBA Eğitim Seferberliği Başlattık

Gençlik Merkezlerini uzaktan eğitim döneminde "EBA erişim noktaları" olarak gençlerin hizmetine sunduklarını bildiren Kasapoğlu, 345 Gençlik Merkezimizde EBA eğitim seferberliği başlattık.

İnternet ya da bilgisayar sıkıntısı sebebiyle EBA derslerine giremeyen öğrencilerimize 345 Gençlik Merkezimizde hizmet veriyoruz. Gençlerimizin eğitimlerinden geri kalmaması adına elimizdeki bütün imkanları seferber ediyoruz.

345 Gençlik Merkezimizde EBA Eğitim Seferberliği Başlattık

Bakan Kasapoğlu, internet ya da bilgisayar sıkıntısı sebebiyle EBA derslerine giremeyen gençlere destek olunması adına Gençlik Merkezlerindeki inovasyon ve deneyap teknoloji atölyelerinde gerekli altyapı çalışmalarının hızla tamamlandığını söyledi.

Söz konusu alanların pandemi koşullarına uygun şekilde düzenlendiğini söyleyen Bakan Kasapoğlu, Gençlerimiz; maske, mesafe ve hijyen kuralları çerçevesinde gönül rahatlığı ile Gençlik Merkezlerimizde derslerini takip edebiliyor.

Gençlik Merkezlerinin pandemi sürecinde birçok önemli çalışmaya imza attığına dikkati çeken Kasapoğlu, Merkezlerimiz bu zorlu zamanda siperli maske yapımı, Vefa Sosyal Destek Grupları'nda aktif görev alma, Gençlik Merkezi faaliyetlerini on-line platformlar üzerinden gerçekleştirmenin yanında, EBA eğitim seferberliğiyle de okulların başladığı dönemde yine gençlerimizin yanında olmaya devam ediyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER