Fatih Projesi Eğitim Teknolojileri Zirvesi 2-3 Kasım’da Yapılacak

Millî Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünce, uluslararası Fatih Projesi Eğitim Teknolojileri Zirvesi 2018” 2-3 Kasım tarihleri arasında yapılacak.

Fatih Projesi Eğitim Teknolojileri Zirvesi 2-3 Kasım’da Yapılacak

5 Ekim tarihinde bildiri özeti gönderim işlemlerini tamamlandığı zirve için kabul edilen bildiriler 15 Ekim 2018 tarihinde ilan yapılacak. 

Ankara ATO Congresium’da yapılacak zirveyle, öğretmen, akademisyen, öğrenci, eğitim teknoloğu ve teknoloji sağlayıcıları fikir ve tecrübelerini bildiriler ve atölye çalışmalarıyla paylaşmaları hedefleniyor.

Bu sene dördüncüsü yapılacak olan zirvede; 40 oturum, 64 atölye çalışması, 5 panel ve 20 çağrılı konuşma yapılması ve 30 adet eğitim ve teknoloji firmasının stant açması hedeflendi. 3 binin üzerinde ziyaretçinin beklendiği, ücretsiz ve herkesin katılımına açık olan zirveye dinleyici katılımı için son kayıt tarihi 1 Kasım 2018.

Zirvede yer alacak konu başlıkları

Kodlama, Kod Eğitimi, Geleceğin Teknolojik Sınıfları, Oyun Tabanlı Öğrenme, Oyunlaştırma, Eğitimde Mobil Öğrenme, e-İçerik Geliştirme, Üç Boyutlu Teknolojiler, Eğitimde Bilinçli ve Güvenli İnternet Kullanımı, Eğitimde Etkin ET Etkileşimli Tahta Kullanımı, Eğitimde Engelsiz Bilişim, STEM,  Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme, Robotik Eğitimi, Teknoloji Destekli Öğretmen Mesleki Gelişimi, Uzaktan Eğitim, Nesnelerin İnterneti, Öğrenci  Merkezli Eğitimde Teknoloji Destekli Başarılı Uygulamalar, Göç ve Acil Durumlarda Eğitim, Eğitim Teknolojileri ve Uygulamaları, Dil Öğretiminde Teknoloji  Kullanımı, Yapay Zekâ, Bilişim Etiği, Eğitim ve Sosyal Medya.

Zirve hakkında ayrıntılı bilgiye http://fatihprojesietz.meb.gov.tr/ adresinden ulaşılabilir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER