AYM OKUL MÜDÜRLERİ MADDESİNİ DE İPTAL ETTİ ...

Anayasa Mahkemesi Dershaneler Yasası diye adlandırılan yasayı iptal etti. Aynı Gündem maddelerinin içinde geçen F- 22. maddesiyle değiştirilen 652 sayılı Kanun Hükmünde Kararname'nin 37. maddesinin (8) numaralı fıkrasını iptal etti

AYM OKUL MÜDÜRLERİ MADDESİNİ DE İPTAL ETTİ ...

OKUL MÜDÜRLERİNİN, 4 YILLIĞINA, İL MÜDÜRÜNÜN TEKLİFİ VE VALİNİN ONAYI İLE ATANMASINI ÖNGÖREN MADDE
OKUL MÜDÜR YARDIMCILARININ OKUL MÜDÜRÜNÜN TEKLİFİ, İL MEM'İN UYGUN GÖRMESİ VE VALİNİN ONAYI İLE ATANMASINI ÖNGÖREN MADDE

F- 22. maddesiyle değiştirilen 652 sayılı Kanun Hükmünde Kararname'nin 37. maddesinin (8) numaralı fıkrasının,

"İptali istenen fıkra: (8) Okul ve Kurum Müdürleri, İl Milli Eğitim Müdürünün teklifi üzerine, Müdür Başyardımcısı ve Yardımcıları ise Okul veya Kurum Müdürünün inhası ve İl Milli Eğitim Müdürünün teklifi üzerine Vali tarafından dört yıllığına görevlendirilir. Bu görevlendirmelerin süre tamamlanmadan sonlandırılması, süresi dolanların yeniden görevlendirilmesi ile bu fıkranın uygulanmasına ilişkin diğer usul ve esaslar yönetmelikle düzenlenir. Bu fıkra kapsamındaki görevlendirmeler özlük hakları, atama ve terfi yönünden kazanılmış hak doğurmaz."
 

KAYNAK : KAMUHABERMERKEZİ

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2015, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
yolcu
yolcu - 9 yıl Önce

Allah ın sopası yok. Şükür hukuk kazandı. Sine-i millet galip geldi. İlaveten: sadece şunu diyorum hesap vermeli ve yargılanmalılar. Ha bu mümkün değil mi, Allah aşkına muhalif zeminin partileri lütfen aranızda birleşin ve kademeli olarak yönetin artık şu ülkeyi. Geç olmadan güç olmadan.. vesslm.

Muallim
Muallim - 9 yıl Önce

Zalimin zulmü varsa mazlumun da duası var.Hayırlı olsun.

keyyek
keyyek - 9 yıl Önce

Milli Eğitim'i yap boza dönüştürmeyin artık.Ne olur.Bunu gurur yapmayın.Kaybolan ülkenin enerjisi ,vatanı evlatları ve geleceğimizin genç kuşaklarıdır.Hiç olması eğitimde bilimsel gerçeklere göre davranın.Daha vakit geçmedi.

taner karaca
taner karaca - 9 yıl Önce

AYM ÇOK BÜYÜKSÜN....VARLIĞINLA BİZLERİ BİR KEZ DAHA ONURLANDIRDIN...

SIRADAKİ HABER