HER SANDİĞA BİR AKP'Lİ

AKP, okul müdürleriyle parti teşkilatını tanıştırmak için yemekli toplantılar düzenliyor.

HER SANDİĞA BİR AKP'Lİ
  
   7 Haziran seçimlerine kısa bir süre kala gerçekleşen bu yemekler, Ankara’da rahatsızlığa yol açtı. Toplantıda bir numaralı gündem maddesinin genel seçim olması, rahatsızlığın büyümesine neden oldu.

   HER MASAYA BİR AKP’Lİ

    Bu “tanışma yemeklerinin” ilki Ankara’nın Çankaya İlçesi’nde görev yapan müdürlerle gerçekleştirildi. Çankaya Milli Eğitim Müdürlüğü’nün organizasyonu ile Öveçler semtinde bulunan Turizm Meslek Lisesi’nde, 80 okul müdürü ile Çankaya AKP teşkilatı yemekli bir toplantıda bir araya geldi. İlçede 240 okul müdürü bulunuyor. Diğer okul müdürleri ile de 80’li gruplar halinde toplantılar yapılacak.

   Yemekte masaların her birine bir ilçe başkanı oturup okul müdürlerine seçimlerde neler yapacaklarını ve sandıklarda hangi öğretmenleri görevlendireceklerini anlattı. AKP teşkilat yöneticileri tüm bunları seçimlerin güvenliği için yaptıklarını da bildirdiler. AKP teşkilatlarının, okul müdürleri ile tanışma toplantıları düzenlemesi başkentte rahatsızlığa yol açtı. AKP Hükümeti bir süre önce hükümete yakınlığı ile bilinen Memur-Sen’in desteği ile Türkiye genelindeki tüm okulların müdürlerini değiştirmişti. Müdürlerin değiştirilmesine yönelik tartışmalar sürerken şimdi de, yeni müdürlerle tanışma yemekleri düzenlenmesi muhalefet partilerinde de endişeye neden oldu. Muhalefet temsilcileri konuyu Meclis gündemini taşımaya hazırlanıyor.

HÜSEYİN ÖZAY / TARAF

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2015, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER