MEB ÖZÜR GRUBU ATAMA SONUÇLARI AÇIKLANDI...

MEB ÖZÜR GRUBU ATAMA SONUÇLARI AÇIKLANDI...

Milli Eğitim Bakanlığı öğretmenlerin özür grubu atama sonuçlarını bugün gün içerisinde açıklayacak. MEB, 2015 takvimine göre özür grubu atama sonuçları açıklanıyor. Eş durumu tayinleri, sağlık durumu tayinleri gibi özür grubu olarak adlandırılan başvurular 2 gün önce tamamlanmıştı. Binlerce öğretmenin tayinleri ise artık sonuç buluyor.

MEB, Ağustos ayı özür grubu tayin sonuçları için takvim saat gibi işledi. Bakanlık, özür grubu tayinleri için 1. aşamayı 11-17 Ağustos 2015 tarihleri arasında tamamlamıştı. Yer değiştirme işlemleri için başvuru yapmaya hak kazanan öğretmenler için 20-26 Ağustos 2015 tarihleri arasında 2. aşama gerçekleştirilmiş ve özür grubu tayinleri için başvurular alınmıştı. MEB 2015 Ağustos ayı özür grubu tayinlerinin sonuçlandırılması ise takvime göre 28 Ağustos cuma. 


Özür grubu atama sonuçlarının açıklanmasının ardından yer değişiklik talebi olumlu sonuçlanan öğretmenler bağlı olduğu İl veya İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri aracılığı ile halen görev yaptıkları Okul/Kurum'dan ilişiklerini 31 Ağustos 2015 tarihinden itibaren kesip okulların açılış tarihi 28 Eylül 2015'e kadar yeni Okul/Kurum'larında göreve başlayacak. 



mebpersonel
Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2015, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER