ŞEHİT SAVCI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Çağlayan Adliyesinde dün gerçekleştirilen rehin alma eyleminde şehit düşen 46 yaşındaki Savcı Mehmet Selim Kiraz son yolculuğuna uğurlandı

ŞEHİT SAVCI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
DHKP-C'li iki terörist tarafından şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz son yolculuğuna uğurlanıyor... Eyüp Sultan Camii'nde kılınacak olan cenaze namazına şehidin ailesi, Başbakan Ahmet Davutoğlu, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç, Numan Kurtulmuş, Yalçın Akdoğan, TBMM Başkanı Cemil çiçek, Bakanlar ve şehit savcının meslektaşları katıldı. Camii'nin bahçesinde muazzam bir kalabalık var.
10.25: Şehit düşen savcı Mehmet Selim Kiraz'ın cenazesi Kozlu Mezarlığı Gasilhanesi'nden alındı. Kiraz'ın cenazesini taşıyan araç, motosikletli polislerin eskortluğunda görev yaptığı Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na götürüldü.
11.00: İstanbul Adliyesi'nde teröristlerce rehin alınan ve operasyonun ardından ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede 46 yaşında hayatını kaybeden Cumhuriyet Savcısı Kiraz için Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda tören düzenleniyor...
11.02: Tören şehit Savcı Kiraz için Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı. Savcı Kiraz'ın cenazesine protokol üyeleri ve yüzlerce meslektaşı katıldı. Kiraz'ın özgeçmişi okundu.
11.05: İstanbul Başsavcısı Hadi Salihoğlu törende yaptığı konuşmada, şehit savcı için Allah'tan rahmet diledi. Salihoğlu, "Bu haince yapılan saldırıyı kınıyorum. Görevi başında şehit edilen savcımızın bayrağını biz taşıyacağız. Görevi biz yerine getireceğiz" dedi.
Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2015, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER