OKULU MECZUPLAR BASMIŞ !

 OKULU  MECZUPLAR  BASMIŞ  !
      Esenyurt İhsan Nakipoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi, 11-İ Sınıfında Tefsir Öğretmeni  H.D,öğrencilerin gözü önünde ve sesli olarak tefsir kitabındaki Atatürk resmini yırtarak “ne işi var bu dinsizin bu kitapta” diyerek çöpe atıyor. Yine aynı sınıfta, C.K isimli öğretmen de öğrencileri İstiklal Marşı töreni ne çıkartmamış,sınıfta oturmuş ve öğrencilere de “oturun,oturun” diyerek telkinde bulunuyor.Okul Mescidinde,bazı öğrencilerin namaz kıldığı bir sırada iki öğrenci mescide gelerek, ”ne işi var bu bayrağın burada,onun ayaklarımızın altında olması gerekir” diyorlar.Sınıf panolarında “ bölücü örgüt propagandası” yapılıyor...
 
  Aldığımız  bilgilere göre, Esenyurt İhsan Nakipoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesinde yaşananlar ve yaşandığı iddia edilen olaylar yukarıda da belirttiğimiz gibi dudak uçuklatacak boyutlara ulaşmış. Okul Müdürü Musa SALİHOĞLU nun olaylar karşısında uzun süre kayıtsız kaldığı ve Bayrak Atatürk düşmanı birtakım unsurların okulda istedikleri gibi davranmasına zemin hazırlayarak görevini kötüye kullandığı ifade ediliyor. Okul da huzursuzluk yaratan bu olaylar, Okul da görevli diğer öğretmenler ve sınıflardaki  öğrenciler tarafından tutanaklarla tesbit edilerek okul müdürlüğüne de bildirilmiş. Okul Müdürünün,öğrenci ve öğretmenler tarafından kendisine bildirilen olayları örtbas etmeye çalıştığı hatta konuyu öğretmenleriyle paylaşan öğrencileri  “başınız yanacak” diye tehdit ettiğ ifade ediliyor.Okul Müdürünün,yaşanan olumsuzlukların düzeltilmesini talep eden öğretmenler e de baskı yapmaya başladığı bildiriliyor.
 
     Okulu meczuplar basmış, fink atıyor.Atatürk e,Bayrağa,İstiklal Marşımıza hakaret ediliyor,Okul Müdürü konuyu kapatmaya hatta işin üstüne gidenlere de aba altından sopa göstermeye çalışıyor.
 
     Bre cahiller,bre densizler  bu cesareti nerden alıyorsunuz. İşinizi,görevinizin  gereğini yapsanıza. Siz,o görevi,değerlerimizi korumak ve kollamak.Çocuklarımıza ve gençlerimize de iyi örnek olmak için mi ?  Vatan ve  Millete düşmanlık etmek,Atatürke,Bayrağa,İstiklal Marşımıza hakaret etmek için mi yapıyorsunuz ? Devlet size hangi göreviniz karşılığında maaş veriyor ?
   
    Sendika olarak Esenyurt Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden bahsi geçen olayların araştırılıp tarafımıza bilgi verilmesini istedik. Konunun takipçisi olacağız.
 
Enver DEMİR
Türk Eğitim-Sen
İstanbul 9 nolu Şb.Bşk.
Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2015, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
gıcık
gıcık - 9 yıl Önce

EBS nin başarılı müdürlerinden birisidir bu müdür.

Muallim
Muallim - 9 yıl Önce

ebesenin başarılı müdürünün ne başarısı var acaba,konjoktür gereyi zorlama ile müdür olmuş belliki diyerleri gibi koltuk bol gelmiş,başı dönmüş bu meczuplarda hep ebs den çıkıyor neden acaba

SIRADAKİ HABER