BAŞBAKAN "4+4+4 SİSTEMİ ARTIK 444 OLDU"DEDİ.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Denizli’de yeni eğitim öğretim yılı açılış töreninde konuştu.

BAŞBAKAN "4+4+4 SİSTEMİ ARTIK 444 OLDU"DEDİ.

Erdoğan, Cedide Abalıoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde, yaptığı konuşmada son 1 ay içinde düzenlenen operasyonlarda 500 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Başbakan ayrıca terör örgütünün silah bırakması halinde operasyonların duracağını ifade etti.

Erdoğan konuşmasında şunları söyledi:

Polisin de askerin de silah kendisinin demirbaş enstrümanıdır. Onunla asayişi terörü bertaraf etmek için mücadele eder. O onun her zaman sabit demirbaşıdır. Ama terörist eğer silahı bırakırsa bilmelidir ki bu ülkede operasyonlar biter. “Ama efendim silahlar sussun” silah teröristlerin elinde olduğu sürece silahlar susmaz.



Bu alçakça saldırılara rağmen bölücü terör örgütüne karşı mücadelemizi sürdüreceğiz. Hakkari valiliğimiz de açıkladı, sadece son 10 gün içinde 123 terörist etkisiz hale getirildi. Şubat ve Ağustos ayları arasında 373 terörist etkisiz hale getirildi. Son bir ay içinde toplamda 500 terörist etkisiz hale getirildi.

Bir yandan ülkeyi büyütecek bir yandan bu bölücü terör örgütüyle yılmadan mücadele edeceğiz.

Sadece 2012-2013 yılının açılışını yapmakla kalmıyor, çok büyük reformları gerçekleştiriyoruz. Türkiye genelinde millet artık imam hatip okullarıyla kucaklaşıyor. Bu okullarla hasret bugün sona eriyor.

Milletin bu okullarından ürkenler, öcü gibi görenler maalesef bu okulların kapılarına kilit vurmuşlardı. Orta sınıfı kapattılar, katsayı getirdiler. İmam hatiplerin önünü kesebilmek için tüm meslek okullarına, vebalı muamelesi yaptılar.

İmam hatipleri neden kapattınız? İmam hatip okullarından terörist yetişmediği için mi imam hatip okullarını kapattınız? Anarşistler yetişmediği için mi imam hatip okullarını kapattınız? Bugün tekrar imam hatip okullarının milletimize hayırlı olmasını cenabı Allah’tan diliyorum.

4+4+4 demiyorum, artık 444 sistemi diyorum. Bugün de bu sistem start alıyor. Bu sistem yerine oturacak sorunsuz şekilde işleyecektir. Bu yıl eksiklerimiz, hatalarımız olabilir. Fiziki noktada da bazı sıkıntılar yaşayabiliriz. Bu ülkenin Abalıoğlu ailesi gibi hayırseverleri bu açığımızı da süratle devlet-millet el ele vermek suretiyle gidereceğiz ve 30 kişilik sınıflara da bir an önce kavuşacağız.

Bitmedi, bakınız çok ilginç okula başlama yaşını 66 aya çektik. Bu yıl ilk kez yavrularımız okula başlıyorlar. Aslında çocuklarımız geçtiğimiz hafta okula başladılar. Bu haftadan itibaren de onlar için hazırladığımız özel müfredatla yeni sistemle eğitimlerini almaya başlayacaklar.

Bu yıl başlayan bir başka seçmeli dersler. Şurası çok önemli ana muhalefet partisi bir kampanya başlattı. Nedir bu kampanya, 66 ayla ilgili bir sıkıntı var. Gidip hastanelerden rapor alma kampanyası başlattılar. Bu raporla çocuklarımızı okula başlatmayacaklar. Yüzde 4. Kampanyanızın neticesi bu kadar.
Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2012, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
AYNUR
AYNUR - 12 yıl Önce

ALLAHIM ŞU NAKİLLERİ AÇINIZ ÇOCUKLARIMIZ EVDE KALDI

SIRADAKİ HABER