İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLERİNE OPERASYON YAPTI !

Milli Eğitim Bakanlığında taşlar yerinden oynuyor. İl müdürlüklerinde 12-13 kişinin yerleri değişti bazı il müdürleri de görevden alındı...

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLERİNE OPERASYON YAPTI !

Uzun bir süredir sıkıntı yaşanan illerimizin başında gelen Kayseri ilinin eğitimde ivme kaybetmesi ve en son olarak il müdürlüğüne görevlendirilen müdürün görevinden ayrılması Kayserili halkın ve vekillerin tepkisini çekmişti.

Kayseri iline Ağrı ve Kastamonu ilinde yapmış olduğu başarılı çalışmalar ve projelerle göz dolduran Kastamonu İl Müdürü Bilal YILMAZ getirildi.

Bilal YILMAZ'IN bekrauntu göz önüne alındığında çalışkanlığı, iş disiplini ve vizyonuyla Kayseri ilini eğitimde özlenen yere getirecektir.

 
Karaman İl Millî Eğitim Müdürlüğü'ne Bekir Aksoy'un yerine, Kırklareli İli Pınarhisar İlçe Millî Eğitim Müdürü Asım SULTANOĞLU getirildi.

Karaman İl Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy, Kastamonu il Milli eğitim Müdürlüğü'ne görevlendirildi.

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Aydın eski görev yerine dönerken yerine Isparta Milli eğitimden görevlendirme yapıldı.

Eskişehir'e Arnavutköy ilçe müdürü Arif DEDE görevlendirildi..

Yine bunun yanında Hakkari il milli eğitim müdürü görevinden alındı.

Milli Eğitim Bakanı Ömer DİNÇER , İl müdürleri ataması konusunda acele etmiyor. Uzun süredir il müdürlerinin performanslarını gözlemleyen DİNÇER'in önümüzde ki günlerde il müdürleri konusunda yeni atamalar ve yine yer değişikliklerine gideceği öngörülüyor

KAYNAK :KAMUDANHABER.COM
Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2012, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
habip şahin
habip şahin - 11 yıl Önce

Ya bu adamın ne performansı var. eğitimi içinden çıkılmayacak kadar rezil eden bu baknın ne performansı varda. Başkalarının performansını gözlemliyor.

ahmet şanlı
ahmet şanlı - 11 yıl Önce

pınarhisar müdürlüğünün internet sayfası bile rezalet. böyle sitesi olan bir ilçenin müdürünü al karamana il müdürü yap. ölçün ne, kriterin ne, ..... yok bişey yok.

lütfi yenidünya
lütfi yenidünya - 11 yıl Önce

Milli eğitim müdürlerinden ne performasyonu bekleniyor.Sınıflar kalabalık okullar yetersiz. Ödenek ve arsa yokluğundan yeni okullar yapılamıyor.Bu da müdürleri aşar.Tek çare kalıyor hayırseverlerin önünü açmak veya teşvik etmek,arsa sahiplerini trampa yolu ile ikna etmek ve aracı olmak. Ancak bu iş müdürlerden çok belediye başkanlarının ve valilerin öncülüğü ve iş birliği ile olur. Ama nerdeeee!!! Bana dokunmayan yılan bin yaşasın zihniyetine devam...Sayın bakan bunları bilmiyormu? Dostlar iş başında görsün.

SIRADAKİ HABER