ALMAN BAŞKAN MUHARREM SOFRASINDA BAĞDAŞ KURDU

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın fahri danışmanı, Münih’in eski Belediye Başkanı Christian Ude, Gülensu Mahallesi’nde konuk olduğu Muharrem sofrasında bağdaş kurdu.

ALMAN BAŞKAN MUHARREM SOFRASINDA BAĞDAŞ KURDU
Muharrem ayı kapsamında Maltepe Gülensu Mahallesi’nde oturan Çoban ailesinin evini ziyaret eden Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’a, Maltepe Belediyesi’nin fahri danışmanı Christian Ude de eşlik etti. Ziyaret sırasında Hatice Çoban'ın engelli oğlu Fatih, kendi yaptığı bir resmi Ude’ye hediye etti. Bu davranıştan oldukça etkilendiğini söyleyen Ude, “Farklı birçok rengi içinde barındıran bu güzel resmi, çocuğuma götüreceğim” dedi.“Hatice anamızın misafirperverliği Ude'yi derinden etkiledi” diyen Başkan Kılıç, Ude ile birlikte yer sofrasında bağdaş kurup, aileye eşlik etti. 
 
MUHARREM SOHBETİ DARICA’DA
 
Gülensu Mahallesi Duygu sokakta yaşayan vatandaşların taleplerini dinleyerek, sorunları yerinde inceleme fırsatı bulan Başkan Kılıç, kentsel dönüşüm ile ilgili soruları da cevaplandırdı. Kılıç, “Göreve geldiğim günden beri, size verdiğim sözün arkasındayım. Maltepeli kardeşlerimin onaylamadığı hiçbir şeyin altında imzam olmayacak” diye konuştu. Öte yandan Maltepe Belediyesi İnanç Hizmetleri Müdürlüğü’nün düzenlediği “Muharrem Sohbetleri” dün Darıca Cemevi’ndegerçekleştirildi. Sohbete, yazar Ahmet Turgut ve Adnan Menderes Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr.Caner Işık, konuşmacı olarak katıldı. 
Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2015, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER