YENİ YILA YENİ TOPLU SÖZLEŞMEYLE GİRDİLER

Maltepe Belediyesi’nde yılın son günü, toplu sözleşme mutluluğu yaşandı. Toplu iş sözleşmesi için düzenlenen törende konuşan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Anadolu yakasında çalışanlarına en fazla ücreti veren belediye biz olduk. Emeğin en yüce değer olduğunun bilincinde olarak, imkânlarımızı zorlayıp sizlere en iyisini sunmaya devam edeceğiz” dedi.

YENİ YILA YENİ TOPLU  SÖZLEŞMEYLE GİRDİLER
Maltepe Belediye ve Tüm Belediye Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası(Tüm Bel Sen) arasında, 2015’in son günü toplu iş sözleşmesi imzalandı. Tüm Bel Sen Genel Başkanı Ömer Salih Erol, sendika ve işyeri temsilcileri, Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve çalışanların katıldığı törende konuşan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, şunları söyledi: “Emeğin en yüce değer olduğunun farkında olan siz değerli çalışanlarımla burada olmaktan mutluluk duyuyorum. Toplumların kalkınmasında, insanların gelişmesinde, demokrasi, insan hak ve özgürlüklerinin rayına oturmasında emeğin mücadelesi her zaman ön planda olmuştur. Hayatta kazançların dışında kayıpların kazanca dönüştürülmesinde, emek işçilerimizin mücadelesinin yeri ise apayrıdır. Büyük devrimler mücadele olmadan olmaz. Ne zaman bir toplum geriye gitmişse görüyoruz ki emeğe ve emekçilere değer vermiyor.”

MALTEPE'DE YENİ YIL COŞKUSU 


“EMEK EN YÜCE DEĞERDİR”
İnsanların sevgiyle yaşadığı, sevginin zamanla tutkuya, tutkunun amaca, amacın da paylaşmaya dönüştüğünü ifade ederek konuşmasını sürdüren Kılıç,“İşte biz bu tutkuyla, sizlerle varımızı yoğumuzu paylaşıyoruz. Yılın son gününde belediye emekçilerimizin bir farkı olsun istedik, sendika temsilcilerimiz ne demişse, elimizdeki imkanlar ölçüsünde vermeye çalıştık. Özellikle belirtmek istiyorum ki, Anadolu yakasında çalışanlarına en fazla ücreti veren belediye biz olduk. Emeğin en yüce değer olduğunun bilincinde olarak imkânlarımızı zorlayıp sizlere en iyisini sunmaya devam edeceğiz. Bu anlamda 2 yıllık sözleşmemizin herkese hayırlı uğurlu olmasını diliyor, yeni yılınızı kutluyorum” diye konuştu.
“Bu şartlarda Maltepe Belediyesi’nde çalışmak istiyorum” sözleriyle, herkesi gülümseterek konuşmasına başlayan Tüm Bel Sen Genel Başkanı Ömer Salih Erol da, “Bir belediye başkanı halkı ve çalışanlarıyla bütünleşirse, başaramayacağı hiçbir şey olamaz. Başkanım da bunu çok güzel bir biçimde sağlamış. Mücadele ederek her şeyi kazanacağımıza inanıyorum. Haklarımız için yine meydanlarda olup yine mücadele edeceğiz” dedi. Konuşmalar sonrası toplu sözleşme metni imzalanıp, yeni yıl kutlaması yapıldı.
 
Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2016, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER