'AKP DÖNEMİNDE ZİNA ÇOĞALDI, FAİZ YAYGINLAŞTI'

CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, "AKP döneminde bina yükseldi, zina çoğaldı, faiz yaygınlaştı. Bu bir gerçek. Bunu AKP'liler de kabul ediyor" diye konuştu.

'AKP DÖNEMİNDE ZİNA ÇOĞALDI, FAİZ YAYGINLAŞTI'
Ülkede dini motifli tek adam figürü çizildiğini ve bunun hukuki yapısının oluşturulmaya çalışıldığını belirten Özkes, "Dokunulmaz olan, yaptığından sorumlu olmayan, Allah adına icraat eden ve cezalandıran bir halifelik modeline doğru yol alıyoruz. Halifeliğe doğru giden yolun taşları döşenmeye çoktan başlanmıştır" dedi. 
 
Özkes, Eskişehir Odunpazarı ilçesine bağlı Kuyucak Köyü'nde bulunan ve 4 yıl önce çıkan yangın nedeniyle zarar gören 110 yıllık tarihi caminin resmini gösterdi.
 
Özkes, "CHP üzerinde de çeşitli entrikalar ve oyunlar döndürülmek isteniyor. 'CHP'liler ve halkımız bu oyunu bozacaktır' diye inanıyorum ve AKP'ye gereken dersi seçimlerde, sandıklarda vereceklerdir" dedi. 
 
Özkes, genelevlerde çalışmak için çalışma izni alan kadınların yıllara göre dağılımını içeren soru önergesinin anımsatılması üzerine de şunları söyledi: "Zaman zaman basında AKP döneminde fuhuşun arttığına dair istatistiki bilgiler yer alıyor. AKP dönemindeki ahlaki çöküntünün, erozyonun elle tutulur hale gelmesi, delillendirilmesi için bazen buna benzer soru önergeleri veriyorum. AKP döneminde bina yükseldi, zina çoğaldı, faiz yaygınlaştı. Bu bir gerçek. Bunu AKP'liler de kabul ediyor. Memleketin geldiği durumu ortaya koymak için bu soruyu soruyoruz. Burada asla hayat kadınlarını incitmek, onların yarasını deşmek ve onlarla ilgili incitici bir tavır olmak için böyle bir soru sormuyorum. iktidarın toplumu, insanları ne hale getirdiğini ortaya koymak için soruyorum."
Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2015, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER