İDRİS NAİM ŞAHİN'DEN BOMBA İDDİA!

Eski İçişleri Bakanı ve MİLAD Partisi Genel Başkanı İdris Naim Şahin Başbakan Ahmet Davutoğlu ile ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu.

İDRİS NAİM ŞAHİN'DEN BOMBA İDDİA!
Bugün Tv'de Tarık Toros'un sunduğu Merkez Siyaset programına konuk olan MİLAD Partisi Genel Başkanı İdris Naim Şahin, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 21 Aralıkta yaptığı konuşmada 'yolsuzluk yapan kardeşimiz de olsa kolunu koparırız' sözlerinin üzerine önemli açıklamarda bulundu.
 
İdris Naim, 'Bana göre birilerinin kolunun koparılmadı ama Başbakan'ın kulağı çekildi hatta öyle bir şekilde çekildi ki yaralandı ve şuanda yaralı bir kulakla geziyor' dedi.
 
 
 
 İşte İdris Naim'in o flaş açıklamaları...
 
"21 Aralık'ta Başbakan'ın yaptığı konuşmada o günün başbakanın meşhur bir sözü var. Kol kesme ile ilgili. Sayın Başbakan kim her ne şekilde harama ve yolsuzluğa bulaşırsa kardeşimiz de olsa kolunu koparırız demişti.
 
Sayın Başbakan'ın bu sözüne yapılan müdahele, bu beyanı üzerinde çok büyük bir değişiklikler müdaheleler oluştu ve bana göre birilerinin koluna dokunulmadı ama Sayın Başbakan'ın kulağı çekildi ama sadece yumuşak çekilmedi kulakta bir iz kaldı, kulak yaralandı. Şuanda  Sayın Başbakan yaralı bir kulakla geziyor" Aktifhaber
Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2015, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER