Şahan Gökbakar'dan Lütfü Savaş'a tepki: Sorumlulardan biri de o!

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinde Hatay da enkaz altında kaldı. Şahan Gökbakar da moloz yığınına dönen Hatay'da, Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'a tepki göstererek hayatını kaybeden binlerce kişinin sorumlularından birisinin de o olduğunu söyledi.

Şahan Gökbakar'dan Lütfü Savaş'a tepki: Sorumlulardan biri de o!

Türkiye'yi 6 Şubat sabahında felakete uyandıran Kahramanmaraş merkezli depremlerde Hatay en büyük yıkımı alan şehir oldu. Antakya'da her iki binadan biri moloz yığınına dönerken on binlerce vatandaş enkazın altında can verdi.

Binaların mezar olduğu şehirde, Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş da en çok tartışılan isimlerden biri oldu. Sosyal medyada istifa çağrıları yapılan Lütfü Savaş'a bir tepki de komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar'dan geldi.

'LÜTFÜ SAVAŞ DA SORUMLU'

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Gökbakar şu ifadeleri kaydetti:

CHP'li Hatay Belediye Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, 2010-14 yıllarında, AK Parti Antakya Belediye Başkanı idi. Bin 500 kişinin mezarı Rönesans Rezidans Antakya'da 2013 yılında yapıldı. Yani sorumlulardan biri de Lütfü Savaş. Ama o dönem AK Partili olduğu için, bu dönem de CHP'li olduğu için herkes susuyor...

Karar Gazetesi 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER