112 ÇALIŞANLARININ RESEN ATAMA İSYANI

112′de Resen Atama ve Vardiya İstemiyoruz

112 ÇALIŞANLARININ RESEN ATAMA İSYANI

112 Acil Sağlık İstasyonlarında, resen atama ve düşünülen vardiya sistemini istemiyoruz. Ayrıca yaşanan yemek problemi bir an önce çözülmesi gerekmektedir.

Eskişehir Sağlık-Sen Şube Başkanı Abdulbaki Tekin, ATTDER Eskişehir İl Başkanı Fikret İzgi, Eskişehir İl Sağlık Müdürü Dr.Kadir Demirel makamında ziyaret etti.

Ziyaretten sonra yapılan açıklamada, Eskişehir 112 lerde yapılması düşünülen resen atamalara kesinlikle karşı olduklarını, insanların kurulu bir düzeni olduğunu bunu kimsenin bozmaya hakkının olmadığını söyledi.
 

Ayrıca 112 istasyonlarında çalışan 12 personel sayısının yetersiz olduğunu bununda 12′e çıkarılmasının hizmetlerin aksamadan sağlıklı bir şekilde yürütülmesi ve çalışanların iş verimini artıracağını söyledi.
Tekin il dışından gelen att ve paramedik atamaların öncelikle boş olan ilçelere yapılmasının daha doğru olacağını söyledi.

112 lerde yapılması düşünülen vardiye sisteminede karşı olduklarını söyledi. Yaptıkları ziyaretlerdeözellikle ilçe 112 lerde yemek sıkıntısı olduğunu bu sorunu çözülmesi gerektiğini söyledi.

Sağlık Müdürü Dr.Kadir Demirel ise resen atamalar konusundaki hassasiyetlerini anladıklarını personelleri mağdur edecek adımlar atmayacaklarını söyledi.Demirel çalışanları sıkıntıya sokacak girişimlerde bulunmayacaklarını söyledi

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2013, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER