MEMURLAR HASIM GİBİ GÖRÜLÜYOR

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk: GAYRETİMİZ, AYNI ZAMANDA TARİHİ SORUMLULUĞUMUZDUR

MEMURLAR HASIM GİBİ GÖRÜLÜYOR
Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, sosyal medya hesabından gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

İşte o açıklama:

GAYRETİMİZ, AYNI ZAMANDA TARİHİ SORUMLULUĞUMUZDUR
Memurların hasım gibi görüldüğü bir dönem yaşıyoruz.

Memur ve emeklileri 3 kuruşa mahkum edenler, memurun iş güvencesi açıkça elinden alınmak isterken susanlar, İktidarın ayakçılığını yaparak, memurların tüm kazanılmış haklarının kaybolmasını seyredenler, maalesef hala memurlardan destek görüyor.

Türkiye Kamu Sen ve bağlı sendikalarımız memurların kazanılmış haklarının tek savunucusu haline gelmiştir. Memurların hakları ile ilgili 6 Aralık'ta Ankara'da on binlerce üyemizin katılımı ile miting düzenleyen Türkiye Kamu Sen, şimdi de, yine Ankara'da, 4 Nisan'da Dev Miting yapma kararı almıştır.

Türkiye Kamu Sen, tüm imkanlarını memurlarımız için seferber etmiş, onların ekonomik ve sosyal haklarını korkusuzca dile getiren tek Konfederasyondur. Hal ve gerçek böyle iken, bir kısım mumurumuz, hala tehdit ve tehlikenin fakında olmaksızın, tabiri caizse, mezarını kazanlarla yürümektedir. Sebebi ve gerekçesi ne olursa olsun, memurlarımızın yanlış sendikal tercihleri, kazanımlarımızı kaybetmeye yöneliktir. Farkına varıldığında, her şey geçmiş olacak, yapacak hiç bir şey kalmayacaktır.

Tedbiri şimdiden almak ve tüm memurlarımızı, hangi sendikanın üyesi olursa olsun uyarmak, sendikasız olanları bilgilendirmek, ancak Türkiye Kamu Sen teşkilatlarının, bize gönül vermiş, şuurlu üyelerimizin gayretine bağlıdır.15 Mayıs tarihine çok az bir zaman kalmıştır, bu sebeple, her gün altın değerinde olarak görülmeli ve her arkadaşımız elinden gelen gayreti ortaya koymalıdır. Bilhassa, şube başkanlarımızın gayreti, sevk ve idaresi çok önemlidir.

Yapılacak çalışmalarımız, görüşülmedik tek bir memur kalmayacak şekilde organize edilmeli, durumun vehameti, bıkmadan anlatılmalıdır.Ya hep birlikte başaracağız, ya da memurlarımızla birlikte, hep birlikte kaybedeceğiz, bir başka ihtimal söz konusu dahi değildir. Gayretimiz, aynı zamanda tarihi sorumluluğumuzu yerine getirmek olarak anlaşılmalıdır.

Allah yardımcımız olsun. Gayret bizden, takdir Allah'tandır.
Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2015, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
Zeynel
Zeynel - 9 yıl Önce

Başkanım her zaman sizinleyiz.Tüm gücümüzle alanlarda olacağız.Şüpheniz olmasın.Bu arada şu yaşadıklarımıza rağmen hala uyuyan teşkilat yöneticileri varsa onlarda bir zahmet kendilerine gelsin.Yada bu işi bıraksın.

SIRADAKİ HABER