Beşiktaş Şampiyonluğa Koşuyor

Süper Lig'in 34. haftasında konuk olduğu Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 4-2 yenen Beşiktaş, zirvedeki konumunu daha da güçlendirdi.

Beşiktaş Şampiyonluğa Koşuyor

Sergen Yalçın yönetimindeki siyah-beyazlı takım, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 4-2 mağlup ederek ligdeki 22. galibiyetini elde etti. Rakipleriyle 4 kez berabere kalan Beşiktaş, 6 defa mağlup oldu.

Puanını 70'e çıkaran siyah-beyazlı takım, sahasında Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kalan Galatasaray ile farkı 8'e yükseltti.

Gelecek hafta MKE Ankaragücü'nü konuk edecek Beşiktaş, şampiyonluktaki bir başka rakibi Fenerbahçe'nin maç yapmadan geçeceği haftayı da iyi değerlendirerek farkı biraz daha açmaya çalışacak.

Siyah-beyazlı ekip, kalan 8 haftada biri derbi maçı olmak üzere 4 kez deplasmana gidecek.

Ligin 35. haftasında MKE Ankaragücü ile evinde karşılaşacak Beşiktaş, sonraki maçta son haftaların başarılı ekibi Demir Grup Sivasspor'a konuk olacak.

Süper Lig'in 37. haftasında Hes Kablo Kayserispor'u konuk edecek siyah-beyazlı ekip, daha sonra Çaykur Rizespor deplasmanında galibiyet arayacak.

Atakaş Hatayspor'u Vodafone Park'ta ağırlayacak Beşiktaş, 38. haftada Galatasaray ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Bu sezon evindeki son maçı Fatih Karagümrük ile oynayacak siyah-beyazlı takım, deplasmandaki Göztepe maçıyla 2020-2021'i tamamlayacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER