Galatasaray siyasete girdi

Dursun Özbek, Galatasaray Kulübü'nü ziyaret eden İstanbul büyükşehir belediye başkan adayı AKP'li Murat Kurum'a övgü yağdırdı: İstanbul için bir şans.

Galatasaray siyasete girdi

AKP'nin İstanbul büyükşehir belediye başkan adayı Murat KurumGalatasaray Kulübü'ne ziyaret gerçekleştirdi. Beşiktaş Kulübü'nde sonra sarı kırmızılı kulübe giden Murat Kurum'u Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ağırladı.

Düzenlenen basın toplantısında açıklamalar yapan Dursun Özbek, Murat Kurum'un sarı kırmızılı camia ile ilişkisinin 7-8 sene öncesine dayandığını ve 6 Şubat deprem felaketinde yakın bir iş birliği yapıklarını dile getirdi.

AKP'nin İBB başkan adayı Murat Kurum hakkında "İstanbul için şans" diyen Özbek, şu ifadeleri kullandı:

- Sayın bakan, daha önceki icraatları çerçevesinde gerek Galatasaray, diğer kulüplerle devamlı ilişkide olan, önemli, Türkiye'ye hizmet eden kişiliği var. Dolayısıyla sayın bakanla bizim Galatasaray olarak buluşmamız bundan 7-8 sene evveline kadar gidiyor. Özellikle kendisinin 6 Şubat'taki deprem felaketinde çok yakın iş birliğimiz oldu.

"HİZMETİMİZİN ÖNCÜLÜĞÜNÜ YAPTI"

- Depremin 1. gününden itibaren bölgedeydik, sayın bakanım da oradaydı. Galatasaray'ın yapması gerekenleri her gün kendisiyle istişare ettik. Orada verdiğimiz hizmetin öncülüğünü kendisi yaptı. Konteyner kent yaptık. Şu anda yaşam orada devam ediyor. Bölgeden verilen göç sebebiyle kalıcı konutun önemini söyledi, biz de 300 konutun yapımını üstleneceğimizi söyledik ve protokol yaptık.

"İSTANBUL İÇİN BİR ŞANS"

- Sayın bakanımıza verdiğimiz sözleri tek tek yerine getiriyoruz. Sayın bakanımın İstanbul'a bakış açısını çok iyi biliyorum. Kendisiyle defalarca bunları konuşma fırsatımız oldu. Şahsi kanaatim, sayın bakanın İstanbul için bir şans olduğunu, faaliyetlerini özellikle İstanbul'un ihtiyaçları çerçevesinde sürdüreceğinden ben son derece eminim.

- Bu konuyla ilgili olarak, 31 Mart seçim gününün Türkiye için, İstanbul için hayırlı olmasını diliyorum. Sayın bakanıma da başarılar diliyorum.

Ciddi Gazete

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER