ÖĞRETMENE NÖBET ÜCRETİ VERİLECEK Mİ ?

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Doç. Dr. Yusuf Tekin ve Bakanlık Müşaviri Dr. Ercan Demirci, 5. Olağan Genel Kurul’da genel başkan seçilen Ali Yalçın ve Yönetim Kurulu'nu ziyaretinde öğretmene nöbet ücreti konusunda açıklama yaptı.

ÖĞRETMENE NÖBET ÜCRETİ VERİLECEK Mİ ?
Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Doç. Dr. Yusuf Tekin, bütün sorunların farkında olduklarını ve bunları çözüme kavuşturmak için çok yoğun bir mesai harcadıklarını belirterek, “Nöbete ücret talebiniz, toplu sözleşme masasına taşıdığınızdan itibaren gündemimizdedir. KPDK’da görüşülüyor. Yetkili sendika olarak sizlerle yaptığımız Kurum İdari Kurulu’nda da (KİK) aynı konuda ısrarcı olduğunuzu biliyoruz. Bakanlık olarak, talebinizin mali boyutları olması dolayısıyla bizim dışımızdaki muhataplarla da görüşüyoruz. İmza kampanyası başlattığınızdan ve bu imzaları KPDK’ya taşıyacağınızdan haberdarız. Bakanımız Sayın Nabi Avcı da çözüm yönündeki iradesini paylaştı. Üzerimize düşeni yapacağız” şeklinde konuştu.
Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2015, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
Rüştü ÇİFÇİ
Rüştü ÇİFÇİ - 9 yıl Önce

Bu Milli Eğitim Bakanlağı'nda sadece öğretmenler bulunmakta. Kaç yıldır dillendirilen Tüm personele Eğitim Öğretim Ödeneği ne oldu. Bundan bahseden hiç bir sendika yok

SIRADAKİ HABER