ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ MÜLAKATLARI BAŞLADI

Şube Müdürlüğü Mülakatları Başladı

ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ MÜLAKATLARI BAŞLADI
Şube müdürlüğü mülakatları bugün başladı. Şube müdürlüğü mülakatları için İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü , Bakanlık merkez teşkilatı ve taşra teşkilatından oluşan yöneticilerden 15 komisyon oluşturdu. Her komisyon günlük yaklaşık 30 - 40 kişi arasında adayı mülakata alıyor. Mülakata 5.913 kişi çağrıldı. Başkentöğretmen evinde yapılan mülakatta , adaylar soruları kendileri kura yoluyla çekiyor. Soru zarflarının ağzı kapalı ve mühürlü bir şekilde geliyor. Aday mülakat esnansında soruya vermiş olduğu cevabı , soru kağıdının üzerine kendi el yazısı ile yazarak imzalıyor. 

Şube müdürlüğü mülakatı için ülkemizin dört bir yanından mülakata gelen ve bugün mülakata giren adaylara mülakat hakkında düşüncelerini sorduğumuzda , mülakat komisyonlarının gayet düzenli oluşturulduğunu , mülakat sorularının mühürlü ve kapalı zarf içerisinde geldiğini , her adayın mülakat sorusunu kendi belirlediğini , sorulara verilen cevapları bizzat adayların soru kağıdı üzerine yazdığını belirtiyorlar. 

Mülakata  5.913 aday GİRİYOR.Şube müdürlüğü mülakatı konusunda yaşanan gelişmeleri gün içerisinde aktarmaya devam edeceğiz. 
Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2014, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER