KİM YALANCI KİM DÜRÜST İŞTE BELGESİ

Memur Sen Konfederasyonu MEMUR SEN PKK’YI AKLAYAN RAPORA NEDEN İMZA ATTI? Haberimize KARDEŞLİK VE DEMOKRASİ MÜCADELEMİZİ KİMSE TEST EDEMEZ başlıklı bir cevap yayınlamıştı. Memur Sen cevabında;

KİM YALANCI KİM DÜRÜST İŞTE BELGESİ

“Bu karalama acziyetine düşenler, basın açıklamalarına dayanak aldıkları sözde raporda Konfederasyonumuz Memur-Sen’in herhangi bir temsilcisinin imzası olmadığını bilmelerine rağmen kamuoyuna yalan ve yanıltıcı bilgi vermekten kaçınmamışlardır. Evet, söz konusu basın açıklamalarına konu edilen ve Memur-Sen’e çamur atma malzemesi olarak kullanmaya çalıştıkları raporun ne yazımında ne de kamuoyuyla paylaşım aşamalarında Konfederasyon temsilcilerimiz yer almadığı gibi anılan raporda Konfederasyonumuz temsilcilerinin imzası da bulunmamaktadır.” İfadelerine yer vermişti.

Memur Sen’in yukarda bir kısmı verilen cevabını okuyanlar, Memur Sen’e yönelik bir iftira atıldığı kanaatine varmaktadır.Raporda imza olmadığı doğrudur.Ancak, imzanın olmaması Memur Sen Diyarbakır İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Yunus Memiş’in rapor hazırlanması faaliyetinin dışında olduğunu göstermez, çünkü raporda İHD dahil diğer örgütlerin de imzası yok, sadece isimleri var. Rapor İHD Diyarbakır Şubesinin resmi internet sayfasında kuruluş isimleri yazılarak yayınlanmış, basına da bu kuruluşların isimleri yazılarak servis edilmiş.Yani elektronik ortamda hazırlanan rapora imza atmak mümkün olmamış.
 

 

Peki imza yoksa,Memur Sen Genel Merkezi de bu faaliyetin herhangi bir aşamasında biz bulunmamaktayız anlamında açıklama yapıyorsa, Diyarbakır Memur Sen İl Temsilcisi Yunus Memiş’in bu faaliyete katıldığını nerden çıkarıyorsunuz? Diye sormak herkesin hakkı.

Memur Sen Genel Merkezi açıklamasında;” ne yazımında ne de kamuoyuyla paylaşım aşamalarında Konfederasyon temsilcilerimiz yer almadığı gibi anılan raporda Konfederasyonumuz temsilcilerinin imzası da bulunmamaktadır” gibi bir cümle kullanarak, esasen ucu açık bir açıklama yapmış ama yapılan faaliyetin içinde bulunmadık, 13 şehitin verildiği bölgeyi KESK, İHD gibi örgütlerle gezmedik, inceleme yapmadık diyememiştir. Aşağıdaki fotoğraf incelendiğinde Memur Sen Diyarbakır İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Yunus Memiş İHD Başkanı Raci Bilici’nin arkasında, isimleri raporda yazılı heyetle birlikte, 13 şehidimizin katledildiği alanı incelerken görülecektir.

Yaptığımız habere “Uydurma yetenekleri anlama yeteneklerinden daha yüksek olanlar” diyerek bizi uydurma haber yapmakla suçlayanlar, bakalım bu fotoğrafı belge olarak kabul edecekler mi? Sendikamızdan özür dileyerek, hazırlanan rapora katılmadıklarını ilan edecekler mi?
Memur Sen Resmi İnternet sitesinde 13 Şehidimizle ilgili olarak, aşağıda linki de verilen ÇÖZÜM…KARDEŞLİKTE ISRARLI DEMOKRATİKLEŞMEDE KARARLI TÜRKİYE başlıklı haber incelendiğinde PKK terör örgütünden hiç bahsedilmediği, hatta PKK’nın hiç kınanmadığı, olayın Ergenekon Örgütüne ihale edildiği görülecektir.Yazının bir parağrafı dikkat çekicidir; “Derin devletçe üretilen ve tetikçiliğini Ergenekon’un yaptığı “siz bizden değilsiniz” ötekileştirmesine karşı verilen ortak mücadeleye ihanet edercesine “biz, ayrıyız” bildirisi yayımlayanlar; bu ülkedeki herhangi bir kimliği temsil etmek bir tarafa ülkemizi ve insanımızı, “demokrasi ve özgürlük getireceğiz” vaadiyle dünyanın dört bir yanında kanlı işgaller yapan devletlerin atoynatma alanı haline getirecek bir oyunun parçası olmak üzere olduklarının farkına varmalıdır.”. Burada verilen ortak mücadele nedir? Bu mücadelenin ortakları kimlerdir?Bu ortak mücadeleye ihanet edenler kimlerdir? BDP ve PKK mı?
Haberin linki:http://www.memursen.org.tr/haberdetay.php?fide=2356
Bu konuyla ilgili çok şey söylenebilir, yazılabilir. Arif olan anlasın. Şunu tekraren söylemek istiyoruz, Biz Türkiye Kamu Sen ve bağlı sendikalar olarak hep ahlak üzere tavırlar içinde olduk, kimseye iftira atmadık, kimseyi aldatmadık, yalana hiç tenezzül etmedik.Bu haber kimlerin yalancı ve iftiracı olduğunu gösterecek açıklıktadır. Bu haber kimlerin kimlerle hangi kirli iş ve işbirliği içinde olduğunu gösterecek kadar da açıktır.

 
Biz Türkiye Kamu Sen olarak hiçbir şart altında, üye yapmak veya başka Saiklerle ne ülkemize ne de milletimize ihanet içinde olmayacağız. Ancak, bu kirli ilişkilerin göbeğinde olanları da hem kamu çalışanlarına hem aziz milletimize göstermek, bunların gerçek yüzünü göstermek de bizim görevimizdir.Kimsenin biz duymadık, görmedik deme hakkı da kalmamıştır.

BELGELERİN ÜZERİNE TIKLAYINIZ
Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2011, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
misafir
misafir - 13 yıl Önce

Her zaman olduğu gibi çamurun içinde yüzerler ve çamur atmayı iyi bilirler.Ne sendikaymışsınız ey Memursen ve Eğitimbir sen Resimler ve belgelerde sahtedir diye kesin açıklama yaparsınız bekliyoruz çünkü .Davulu iki taraflı çalmayı nasılda becediyorsunuz.

basri
basri - 13 yıl Önce

Memur Sen için her şey mübahtır.PKK, ASALA farketmez.Bunlarda ahlaki bir çizgi aramak boşuna bir gayrettir.Yazık...

SIRADAKİ HABER