MEMURLARA KÖTÜ HABER

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, kişisel Twitter hesabından Çerçeve Yönetmelikle ilgili açılan dava ve sonucuna ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

MEMURLARA KÖTÜ HABER

Genel Başkan Koncuk, Başbakan Ahmet Davutoğlu’na da seslenerek, ucube Çerçeve Yönetmeliğini kökten değiştirmeye davet etti.

Genel Başkan Koncuk değerlendirmesinde;

“Çerçeve yönetmelikle ilgili  davamızda kötü haber.  Danıştay 16. Daire YD talebimizi reddetti. Karar henüz bize ulaşmadı. İtiraz edeceğiz.

3 yıl kesintisiz sigorta mecburiyetinin, kabul edilebilecek bir tarafı yoktur.16. Dairenin kararı şaşırtıcıdır, vicdani ve gerçekçi değildir.

Kesintisiz sigorta şartına dava açmayarak Türk Eğitim Sen'i ve mağdurları yalnız bırakan, adına utanmadan hala sendika diyenleri de kınıyorum.

3 yıl kesintisiz şartı gibi ucube bir anlayışa, şayet tüm sendikalar dava açmış olsaydı, yargı üzerinde de bir baskı oluşturulabilirdi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu bu ucube Çerçeve Yönetmeliği kökten değiştirmeye davet ediyorum. Aksi takdirde kutsal aile sözünü dahi söylemesin”

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2015, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER