İlköğretim Kurumları Yönetmeliği değişiyor

Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğünün 27/09/2011 tarihli, 10883 sayılı ve “MEB İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinde Değişiklik Teklifi” konulu yazıları ile İlköğretim Kurumları Yönetmeliğindeki değişiklik tekliflerinin gerekçesiyle birlikte 14/10/2011 tarihine kadar Genel Müdürlüğe gönderilmesini istedi.

İlköğretim Kurumları Yönetmeliği değişiyor

Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğünün 27/09/2011 tarihli, 10883 sayılı ve “MEB İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinde Değişiklik Teklifi konulu yazıları ile İlköğretim Kurumları Yönetmeliğindeki değişiklik tekliflerinin gerekçesiyle birlikte 14/10/2011 tarihine kadar Genel Müdürlüğe gönderilmesini istedi.

 

Ahmet Kandemir

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2011, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
baki bacak
baki bacak - 13 yıl Önce

1.kADEMEDE BRANŞ ÖĞRET MENLERİ DERSLERE GİRİYOR EY BAKAKANLIK BUNLARI GÖRMÜYORMUSUNUZ.1 BRANPŞ ÇILAR GİRDİĞİ KA DAR EKDERS ALIYOR.4-5 SINIFLARA DİKKAT ET. BUNLAR BELEŞÇİ EKDERS ALIYORÇ.

MMELEKÇE
MMELEKÇE - 13 yıl Önce

Sayın Baki Bacak, 1.Kademe sınıf öğretmenlerinin beleçci olduğunu yazmışsın. Öğretmen olmadığın belli. Bilseydin sınıf öğretmenlerinin 30 ders zorunluluğu olduğu halde 15 saat ekders aldığını, buna rağmen 30 saat derse giren bir branş öğretmenin bundan 5 ders fazla alarak 20 saat ekders aldığın, ya da branş öğretmeninin 21 saat zorunlu olmasına rağmen sınıf öğretmenlerinin 30 saat olduğu, ayrıca bütün angarya işleri sınıf öğretmenlirinin yaptığını bilirdir.

murat
murat - 13 yıl Önce

burada yorum adı altında birbirine saldıran kişiler düşünün bakalım.. hep birlikte hakkınızı aramazda birbirinşze düşerseniz sonunun acı olur..

ihsan
ihsan - 12 yıl Önce

arkadaşlar bu ülkede bir birine destek vermeyen tek kitle öğretmenler kitlesidir. . çalşan hiç bir öğretmenim beleşçi değildir. sizin ek ders adı altında verilen ücretin yanlış olmasını savunmanız gerekirken kim hak etmiş kim hak etmemiş üzerinde yorum yapmanız yanlıştır.sizce haftada 15 veya 18 saat ekders alan bir öğretmen acaba kaç lira kazanmış oluyor. ek ödeme alan diğer memurlar izine ayrılıncada bu ödemeleri devam ederken öğretmenin ekdersi kesilmektedir. neden bu duruma tepki göstermiyorsunzu.unutmayın bizler birbirimize düştükçe her alanda ezileceğiz. veli gelir öğretmene küfreder, öğrenci hakaret eder küfreder, bakan çıkar azarlar, val,i çıkar azarlar. lütfen bu durumlara biraz kafa yorun. her şeyi para ile kıyaslamayın

nejmi tut
nejmi tut - 12 yıl Önce

yorum yazan arkadaşlar;önce türkçeye uyun."branşçılar","1.kademeciler" ne demek bunlar?kaldıki öğretmenler arasında bir ayrım yapılamaz.hepsi aynı sürede eğitim alıyorlar ve sadece hepsi öğretmenliğin farklı bölümlerini tercih etmişler.böyle basit düşünceler içerisinde olanlar önce öğretmen olsunlar.

SIRADAKİ HABER