ALİ YALÇIN VİZYON BELGESİNİ BUGÜN AÇIKLIYOR

Eğitim-Bir-Sen 5. Olağan Genel Kurulu yaklaşıyor. İki liste halinde gidilecek olan yarışta adaylar delegelerle buluşmalarını sürdürürken; İstanbul ve Trakya illerinin delegeleri ile sendikanın 23.kuruluş yıldönümü olan 14 Şubat'ta bir araya gelecek Genel Başkan Adayı Ali Yalçın, İstanbul Zübeyde Hanım Öğretmenevinde geniş bir salon toplantısıyla yeni döneme ilişkin Vizyon Belgesini açıklayacak ve aday listesini kamuoyuyla paylaşacak.

ALİ YALÇIN VİZYON BELGESİNİ BUGÜN AÇIKLIYOR
Antalya'da yapılan 8. Türkiye Buluşması programında startı verilen seçim gündeminde Eğitim-Bir-Sen, son 1 haftaya doğru yaklaşıyor. Başkanlar Kurulunda şube başkanlarıyla yapılan yazılı temayül yoklamasında 67 Şube başkanının Ali Yalçın başkanlığında, 24 Şube başkanının ise Ahmet Özer başkanlığında seçime gidelim teklifi sonrası Ali Yalçın'ın tek liste oluşturmak için attığı diplomatik adımlardan netice alamaması sonrası iki liste halinde delegenin karşısına çıkmaya hazırlanan adaylar için geriye sayım başladı.

Delegenin ve kamuoyunun sosyal medyadan adım adım takip ettiği seçim süreci Eğitim-Bir-Sen'de heyecanı artırırken teşkilatta Ali Yalçın ve Ahmet Özer karşılaştırması yapılıyor. Genel Başkan adaylarından Ali Yalçın'ın 80'den fazla şubeyle buluşmasını tamamladığı, İstanbul ve Trakya illerinin delegeleri ile sendikanın 23.kuruluş yıldönümü olan 14 Şubat'ta bir araya geleceği dün delegeye atılan cep mesajıyla duyuruldu.

Ahmet Özer'in listesinde henüz Murat Bilgin, Esat Tektaş, İsmail Çelenk ve Mustafa Kır netleşmişken; Ali Yalçın'ın listesinde Ramazan Çakırcı, Latif Selvi, Mithat Sevin netleşmiş durumda. Ali Yalçın'ın İstanbul toplantısında İstanbul Şube başkanlarından birini listeye alması bekleniyor.Listenin geri kalanını İstanbul'da açıklayıp açıklamayacağı ise merak ediliyor

Genel Başkan Adayı Ali Yalçın, İstanbul Zübeyde Hanım Öğretmenevinde Cumartesi saat 11.00'da  bine yakın kişinin katılacağı beklenen geniş bir salon toplantısıyla yeni döneme ilişkin Vizyon Belgesini açıklayacak ve aday listesini kamuoyuyla paylaşacak.
Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2015, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER