MEB SINAV GÖREVLENDİRMELERİNDE 'ŞAİBE VAR' İDDİASI

Görevlendirilen öğretmenlerle ilgili görev dağılımının eşit yapılmadığı, bazı öğretmenlere birden fazla görev verilirken bazı öğretmenlere hiç görev verilmediği şüphesinden kaynaklanan tereddütler...

MEB SINAV GÖREVLENDİRMELERİNDE 'ŞAİBE VAR' İDDİASI
 
Türk Eğitim-Sen olarak; Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan Açık Öğretim Ortaokulu ,Açık Öğretim Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi-1. Dönem sınavlarında  görevlendirilen  öğretmenlerle ilgili  görev dağılımının eşit  yapılmadığı, bazı öğretmenlere birden fazla görev verilirken bazı öğretmenlere hiç görev verilmediği şüphesinden kaynaklanan  tereddütlerin ve yeni sınav görevlendirme sisteminden dolayı yaşanan mağduriyetlerin ortadan kaldırılması için görevlendirmelerin hangi usul ve esaslar çerçevesinde yapıldığını ve  sınav görevi verilen tüm öğretmenlerin  listesinin  resmi internet sitesinden yayınlanarak konuya ilişkin bir  açıklamanın  yapılması hakkında Milli Eğitim Bakanlığı’na yazı yazdık.

.

meb_sinav_gorevlendirmesi.jpg

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2016, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mualla
Mualla - 8 yıl Önce

Kesinlikle dogru. ...Bazı arkadaslara herzaman çıkıyor yine 3 görev çıkmış oysa bize hiç yok...

HASAN
HASAN - 8 yıl Önce

EVET BU KONUDA ÇOK ÇOK BÜYÜK HAKSIZLIK VAR..ADALET YOK...BİZE HİÇ GÖREV ÇIKMADI, DİĞER ARKADAŞLARA 3 TANE SINAV GÖREVİ ÇIKTI.EVET ÜÇ TANE SINAV GÖREVİ VERİLDİ... BİZE HİÇ GÖREV VERİLMEDİ...

mert yilmaz
mert yilmaz - 8 yıl Önce

Birkaç arkadaşıma sınav görevi çıktı,cep telefonlarımıza mesaj geldi. MEBBİS 'de görevi onaylama butonu aktif hale gelmedi sorun var denildi görevlerimiz yandı.Okulumuzda bayan bir arkadaşa 5 görev çıktı, işin tuhaf kısmı biri aynı anda farklı salonlarda sanırım öğretmeni iki parça halinde gözetmen olarak görevlendirmeye çalıştılar. Bir kişiye 5 görev yerine herkese eşit dağılım olamaz mıydı? Sınavlarda görev alanların listesi herkesin ulaşabileceği bir sitede yayınlanmalı görüşünüze katılıyorum.

Hoca
Hoca - 8 yıl Önce

Uyuma arkadas sen istemezsen sana tabi cikmaz. Maasa yuzde 6 yapilirken nerdeydiniz turk egitim senli milliyetci gecinen icratin 0 oldugu sendika. Ortaligi karistirmaktam baska bir ise yaramiyorsunuz.

memur
memur - 8 yıl Önce

ya ALLAH aşkına tamam öğretmenin hakkını savunda, birazda memurun hakkını savun.sınav yapılan okullardaki memurlara hiç sınav görevi verlmiyor.ilçe milli eğitimdeki memurlar hep kendilerine görev yazıyorlar çünkü.

metin
metin - 8 yıl Önce

Evet bana da 3 görev çıktı ama bende Türk Eğitim Sen liyim.Ayrıca hafta sonu sınavlarda en az eğitim birsen liler vardı.Sebebi ise daha önce eğitimbir senlilere torpille sürekli sınav görevi yazıldığı için onların puanları yükseldi.Merkezi sisteme geçince iş değişti eğitimbirsenlilere görev çıkmadı.3 görev çıkanların büyük çoğunluğu geçen yıl hiç sınav görevi almayanlar.

SIRADAKİ HABER